Gün olmuyor ki artık bundan öteside olmaz dedirten haberlerle uyanıyoruz çarkı dönen bu dünya ya.

Neler göreceğiz ki diyorum bundan ötesi mi olur diye ama, İnan artık bu kadar iddialı konuşmayacağım artık.
İnsan beyni bile artık bir algı ve peş peşe gördüğü bu şeyler karşısında sıradanlaşmış gibi görüyor bu tür şeyleri.

Zamanla bende de olur mu bilmiyorum ama açıklanabilir hiç bir tarafı vicdana sığacak tek bir yanına denk gelmiyorum. En azından kendi vicdani muhasebem üzerinden kabullenemiyorum.

Bu dünyada neye yaşıyoruz yada hangi ara bu hallere geldik diyorum ki bu da beni tatmin etmiyor artık.

Daha bundan İki hafta önce 4 yaşındaki Minik bedeniyle kirlenmiş bu dünyanın en temiz en masum kişileri olan çocuklardan biri Olan Asiye iki adet pitbull köpeğin saldırısında ağır yaralanmıştı.

Olay sonrası Devletin en üst makamında bulunan Kişiler olayı kınamış minik Asiye’ye sahip çıkmış tedavisi için gerekli olan Tüm imkanları seferber etmişti.

Olayın buraya kadar olan kısmı çok güzel, gel gör ki olay anına ve olay sonrasına ait kamera kayıtları ortaya çıktıkça, insanlığın içinde ne kadar insan görünümlü yaratıkların olduğu ortaya çıkıyor.

Minik Asiye’nin ufacık temiz bedenini parçalayan o hobi diye yanlarında gezdirdiği ama bana göre insan katili o canavara o köpeğe sarılan sahibinin görüntüsünü görünce şok oldum.

O köpeğin en azından Hayvan fıtratı gereği yırtıcı olduğunu asıl sorulması gereken Sahibine bulacak sıfat konusunda zorluk çektiğimi özellikle belirtmek isterim.

Olaydan Sonra sokak hayvanlarının barınaklara toplanmasına vesile olduğu İçin, Asiye’nin Ailesine Dava Açan Sözde hayvansever kılıklı Mahlukatlara söylenecek söz konulacak sıfat düşünemiyorum bile.

Dediğim gibi daha dün bu görüntülerin şokunu yaşarken, başka bir görüntü düştü sosyal medya ya.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir inşaat firmasının sahibi yanında çalışan bir işçisini bir yerden başka bir yere götürürken, arabam kirlenmesin diye arabasının bagajına koyması artık daha neler görebileceğimize, insanlığın geldiği noktada ne kadar vicdan dan mahrum ve ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gösterdi.

Yazımın başında dediğim gibi artık bu kadar da olmaz kelimesini kullanmak insanlığın geldiği nokta İçin çok iddialı olur.

Bindiği arabasının kirlenmesini insanlığından önde tutan bir şahısa söylenecek o kadar çok şey var ki yazıya da sığmaz

Sadece o şahısa Diyorum ki Araban değil ama Vicdanın çok kirlenmiş.

KALIN SAĞLICAKLA...