• DOLAR 32,38 %0.15
  • EURO 35,02 %-0.27
  • ALTIN 2.321,63 %0.05
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 71.000 %2.99
  • ETHERIUM 3.569 %1.88
14°
11 saat önce Şanlıurfa

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, dün katıldığı ortak TV programında Şanlıurfa’yla ilgili projelerini açıkladı.

23 saat önce Gündem

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar mega projelerini açıkladı.

1 gün önce ASAYİŞ

Şanlıurfa'dan İstanbul'un Büyükçekmece ilçesine bir gün önce tehdit edildiğini iddia etti, bir gün sonra copla darp edildi.

1 gün önce ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde terör örgütü PKK/YPG üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

1 gün önce ASAYİŞ

İstanbul Fatih’te bir telefoncudan aldığı kılıfı değiştirmek isteyen çarşaflı kadının, dükkan sahibinin yeğeni tarafından sokak ortasında darbedildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı

1 gün önce Harran

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar seçim çalışmaları kapsamında gittiği Harran’da coşkuyla karşılandı.

1 gün önce ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde derede akıntıya kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 6’ncı gününde de devam ediyor. Ekipler çocuğu bulmak için dron yardımıyla havadan tarama yaparken jandarmalar su kıyısında, dalgıç polisler ise suyun içinde arama çalışması gerçekleştiriyor.

2 gün önce Şanlıurfa

KAGES ( Karacadağ Gençlik Kültür ve Spor Derneği ) Başkanı ve İş insanı Mustafa Gülpınar  Siverekli gençleri ağırlamaya devam ediyor.

3 gün önce Şanlıurfa

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 11 bin 230 personelle güvenlik tedbiri alacaklarını söyledi.

3 gün önce GENEL

Gaziantep'te yaşayan İbrahim Doğan, yaklaşık bir buçuk yıl ailesi vermediği için sevdiği kızla evlenemeyince CİMER'e şikayet başvurusu yaptı. Damat Doğan'ın yaptığı başvurudan bir gün sonra yetkililerin araya girmesiyle aile kızı vermeye ikna olunca genç çift mutlu sona ulaştı.