• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.864 %1.9
  • ETHERIUM 3.251 %0.43
30°
4 gün önce Gündem

Şanlıurfa ve Adıyaman'dan geçen 55 kilometre uzunluğundaki Bozova fay hattında, bilimsel araştırmalar başlatıldı.

4 gün önce Gündem

100 günlük faaliyet toplantısında konuşan Şanlırfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 100 günlük Başkanlığı döneminde gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

4 gün önce GENEL

Yeniden Refah Partisi Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu, Şanlıurfa’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısı’nda Yeniden Refah Partisi (YRP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar’ın protokolden çıkarılması sert tepki gösterdi.

5 gün önce ASAYİŞ

Şanlıurfa'da yorgun mermi isabet eden 4 yaşındaki çocuk yaralandı.

5 gün önce ASAYİŞ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, il genelinde sulama kanalları, barajlar, göl ve göletlerde suya girilmesinin yasaklandığını duyurdu. Alınan karar sonrası harekete geçen jandarma ekipleri, kırsal mahallelerde devriye atarak uyarıda bulundu.

5 gün önce ASAYİŞ

Şanlıurfa'dan çalışmaya giden iki kız kardeş kazada hayatlarını kaybetti.. Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde mevsimlik işçileri taşıyan traktörün devrildiği kazada Elif Argun’un (16) ardından kardeşi Esmanur Argun (15) da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

6 gün önce Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Kasım Gülpınar il koordinasyon toplantısında ayrımcılığa uğradı. Protokolde adı kaldırılan ve yer verilmeyen Başkan Gülpınar, söz alarak yaşadığı duruma tepki gösterdi.

1 hafta önce Şanlıurfa

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Şanlıurfa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran için tören düzenlendi. Törene Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı.

1 hafta önce Şanlıurfa

Şanlıurfa'da bugün yaşanan seyyar satıcı ile zabıta ekipleri kavgasının ardından Büyükşehir Belediyesi olayla ilgili bir açıklama yayınladı.

1 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki yaz spor okulları çerçevesinde hizmet veren havuz kursu, yaz tatilinin ardından çocuklar için ücretsiz hizmet veriyor. Yüzme öğrenmek isteyen çocukların yoğun ilgi gösterdiği havuz kursunda minikler, hem serinliyor hem de tatilin keyfini çıkarıyor.