Birgün  patolojiye gönderilen sonuçlarının çıkmış olduğunu öğrendiğin için Hastaneye doğru giderken içinde hissettiğin duyguların tarifini  verebilir mi? insan.


Şahsen ben o duyguların yoğunluğunu tarif edemem diye düşünüyorum. 
Bir taraftan Patolojiye gönderildiği için sağlığımla alakalı çok ciddi bir rahatsızlığın varlığı bile çok ciddi endişe ve korkular yaşatır içimde.

Hastaneye gitmek için çıktığın yolun uzunluğu, ama kötü bir haber alacakmış gibi bir an önce bitsin  arzusu arasında sıkışıp kalır yüreğin.

Dosyalarına bakan Doktor’un; Vallahi yanlışlık olmuş bırak Patolojiye gerek duymayı bir baş ağrısı kadar basit bir rahatsızlıkmış dediğini düşün.

Ne kadar mutlu eder değil mi? Seni
O an bırak o doktora kızmayı içinden ona sarılıp teşekkür etmeyi bile arzular insan.
Çünkü sana ölümü gösterip, seni sıtmaya bile razı etmişken seni tam sağlıklı gösterdi.

Çünkü sen ölümün soğuk yüzünü beklerken, sağlıklı olmanın mutluluğunu yaşıyorsun.

Yerel seçimlerde Kuşkusuz Türkiye’nin gündeminde yer alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini başka örneklerle tarif etmeye çalıştım. Ama bu kadar yakışanını bulmadım desem yeridir.

Mesela Dün birinci yıl dönümünde büyük sel felaketinde 17 insan o köprülü kavşakta can verirken, su tahliye motoru olmayan belediyenin garibanlara kişi başı 30 bin lira destek ödemesi yapması mı?

Türkiye’nin en pahalı içme suyunu bu ekonomik sıkıntılarda insanlara faturalandıran belediyenin, bu seçim için 20 günde Medyaya aktardığı 35 milyon liranın kaynağı mı?

Eyyüp Peygamber caddesinde insanlar elindeki çöpü atacak çöp kovası bulmadığı halde, tüm hanelere gönderilen binlerce liralık yardım kolileri mi?

Bunların hepsi insana şunu söyletmez mi?
Madem bu kaynaklar vardı da çekilen bu sıkıntıları yaşatma amacınız neydi.

Üstte anlattığım doktor örneğinde olduğu gibi normalde insan mantıken düşündüğü zaman sana 1 ay boyunca ölüm korkusunu yaşatan insana öfke biriktirmen gerekirken, sana uyguladığı yanlış rapora rağmen verdiği sağlıklı olma müjdesini bir nimet saydığın için daha çok saygı duydun o insana.

5 yıl boyunca seni açlığa, toza, pisliğe mahkum eden Belediyenin seçime 1 ay kala gönderdiği nakdi para veya Gıda kolileri 5 yılın çilesini unutturacak mı?
31 Mart’ta bunun kararını verecek seçmen.

Umarım insanlar 5 yıl boyunca hakı olanı sadece seçim amaçlı kendisine uzatıldığında, onun zaten en doğal hakkı olduğunu unutmadan ona minnet etmeden verir kararını.