• DOLAR 32,37 %0.13
  • EURO 34,98 %-0.30
  • ALTIN 2.325,56 %0.22
  • BİST100 9.080 %0.00
  • BITCOIN 70.100 %0.23
  • ETHERIUM 3.551 %0.97
15°

Kasım gülpınar Haberleri

kasım gülpınar haberleri ve güncel kasım gülpınar gelişmeleri, kasım gülpınar ile ilgili tüm video, kasım gülpınar fotoğrafları ve kasım gülpınar haberleri Haber Urfa - Güncel ve Tarafsız Şanlıurfa Haberleri sitemizde


Şanlıurfa

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, dün katıldığı ortak TV programında Şanlıurfa’yla ilgili projelerini açıkladı.

Gündem

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar mega projelerini açıkladı.

Harran

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar seçim çalışmaları kapsamında gittiği Harran’da coşkuyla karşılandı.

Şanlıurfa

Yeniden refah partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa’daki “Tarım ve Turizm” paydaşları ile bir araya geldi....

Şanlıurfa

Yeniden Refah Partisi Seçim İrtibat Bürosu açılışını yapmak için Ceylanpınar’a giden Kasım Gülpınar Ceylanpınar’da yoğun ilgiyle karşılandı.

Şanlıurfa

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, 18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde vuku bulan öğretmenlere hakaret eden adliye personeli gündemdeki yerini korurken Mehmet Kasım Gülpınar Öğretmenlere sahip çıktı.

Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kasım Gülpınar geçtiğimiz yıl sel felaketinde hayatını kaybedenleri unutmadı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şahsımızın gölgesinde yürüyerek bize seçim kaybettirmek istiyor" dediği Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Kasım Gülpınar sessizliğini...

Şanlıurfa

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kasım Gülpınar Tıp Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şanlıurfa

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kasım Gülpınar, Ramazan Ayı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Şanlıurfa

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kasım Gülpınar ve tüm ilçe adayları ortak TV programına katıldı.