Gündem

Son dakika: Asgari Ücret zammı Resmi Gazetede yayınlandı

SON DAKİKA HABERLERİ.... Asgari ücret zammının 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmasını öngören yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Abone Ol

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zammın belirlenmesi için çalışmalarına devam ediyor. Kurul bugün 2. toplantısını gerçekleştirdi. Tüm bu gelişmelerin devamında asgari ücrete yapılacak ara zammın 1 Temmuz'dan itibaren yürürlüğe girebilmesi için gereken yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni yönetmeliğe göre asgari ücret, komisyon kararına başka bir tarih belirtilmedikçe yayınlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NİHAİ KARARI AÇIKLAYACAK

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni rakamın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul’da açıklanması öngörülüyor.

TÜRK- İŞ'TEN AÇIKLAMA

Türk-İş Genel Sekreteri Nazmi Irgat 2. toplantı sonrası "Bir toplantı daha olmasını bekliyoruz." dedi. Irgat, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: Üçüncü toplantıda komisyonun son kararını vermesi gerekiyor, bu da muhtemelen yarın olur. (MİLLİYET)

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }