Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zammın belirlenmesi için çalışmalarına devam ediyor. Kurul bugün 2. toplantısını gerçekleştirdi. Tüm bu gelişmelerin devamında asgari ücrete yapılacak ara zammın 1 Temmuz'dan itibaren yürürlüğe girebilmesi için gereken yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni yönetmeliğe göre asgari ücret, komisyon kararına başka bir tarih belirtilmedikçe yayınlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girecek.

Siverek'te skandal görüntüler: 'Hepsine vurmayın, cezaevinde öyle dediler' Siverek'te skandal görüntüler: 'Hepsine vurmayın, cezaevinde öyle dediler'

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NİHAİ KARARI AÇIKLAYACAK

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni rakamın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul’da açıklanması öngörülüyor.

TÜRK- İŞ'TEN AÇIKLAMA

Türk-İş Genel Sekreteri Nazmi Irgat 2. toplantı sonrası "Bir toplantı daha olmasını bekliyoruz." dedi. Irgat, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: Üçüncü toplantıda komisyonun son kararını vermesi gerekiyor, bu da muhtemelen yarın olur. (MİLLİYET)

Editör: Haber Merkezi