• DOLAR 32,57 %0.02
  • EURO 34,93 %0.03
  • ALTIN 2.431,37 %0.05
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 66.300 %-1.18
  • ETHERIUM 3.219 %0.76
22°

Halfeti Haberleri

Halfeti haberleri ve güncel Halfeti gelişmeleri, Halfeti ile ilgili tüm video, Halfeti fotoğrafları ve Halfeti haberleri Haber Urfa - Güncel ve Tarafsız Şanlıurfa Haberleri sitemizde


Halfeti

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde iki teknenin kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan panik anları kameraya yansıdı.

Halfeti

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde AK Parti'ye 'evet' mührü basılmış ve yakılmış oy pusulaları bulundu.

Halfeti

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar Halfeti'deki olaylar sebebiyle açıklama yayınladı.

Halfeti

Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik ilçesi Halfeti’de sit alanında kaldığı ve imar planı ile mimari projeye aykırı yapıldığı için uzun süredir...

Şanlıurfa

Şanlıurfa’da elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden işçi geride 2 buçuk yaşında bir çocuk ile hamile bir eş bıraktı.

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) sosyal konut projesinde kura çekim işlemleri devam ediyor. Çekilen kura ile Halfeti talihlileri belli oldu.

Halfeti

Arkadaşıyla birlikte gezmek için Gaziantep’ten Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik ilçesi Halfeti’ye giden şahıs, yüzmek için girdiği suda boğuldu.

Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından sakin şehir olarak bilinen Halfeti’ye kazandırılacak olan Yukarı Göklü Kent Parkı ağaçlandırmanın ardından hizmete girecek.