• DOLAR 32,37 %0.14
  • EURO 35,14 %-0.11
  • ALTIN 2.324,30 %0.17
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.720 %1.9
  • ETHERIUM 3.563 %2.31
12°

Adıyaman Haberleri

adıyaman haberleri ve güncel adıyaman gelişmeleri, adıyaman ile ilgili tüm video, adıyaman fotoğrafları ve adıyaman haberleri Haber Urfa - Güncel ve Tarafsız Şanlıurfa Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

ASAYİŞ

Adıyaman’da, 38 gündür kayıp olarak her yerde aranan Dilek Çakılkaya, polis ekiplerinin çalışmalarıyla Gaziantep’te bulundu.

GENEL

Adıyaman’da konteyner kentte kalbi duran 4 aylık bebeğe jandarma ekipleri müdahale ederek, hayata döndürdü.

ASAYİŞ

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan tırın alev alev yanması sonucu binlerce tavuk telef oldu.

GENEL

Japonya’nın Tohoko bölgesinden bir heyet, depreminin ardından ülkenin 12 yıllık imar deneyimini paylaşmak için Adıyaman’a geldi.

Gündem

Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak memleketi Adıyaman’da düzenlenen törenle gözyaşlarıyla defnedildi.

GENEL

6 Şubat depreminde yan taraftaki binanın üzerine devrilmesi sonucu yıkılan Adıyaman Ulu Cami’de restorasyon çalışması başladı.

GENEL

Jandarma Genel Komutanlığı’na ait helikopter, 1650 metre rakımlı Kımıl Dağı’ndan Kommagene Uygarlığına ait 2100 yıllık tarihi eserleri taşıdı.

ASAYİŞ

Adıyaman’ın Gerger ilçesine bağlı Çobanpınar köyünde sahibini ısıran at kuduz çıkınca, köy karantina altına alındı.

ASAYİŞ

Adıyaman’da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kalan 3 kadın yaralandı. Olayla ilgili bir şüpheli, nefes kesen operasyonla saklandığı...

ASAYİŞ

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kamyonet ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6'sı ağır, 7 kişi...

ASAYİŞ

Adıyaman Kahta Karayolunda polis memuru ve ailesinin bulunduğu hafifi ticari araç tarlaya uçtu. Kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi...