Mesai mefhumu gözetmeksizin yerel seçim çalışmalarına devam eden Başkan Engin Doğan, özverili çalışmalarına devam ediyor.

Abdurrahman Tutdere ve Adıyaman'ın geleceği için halktan destek bekleyen Başkan Engin Doğan, Adıyaman için gerçekleştirilmek istenen projeleri de halkın sorun, öneri ve taleplerine göre  gerçekleştireceklerini belirtiyor. Çalışmalarına ilişkin kısa bir bilgilendirmede bulunan Başkan Doğan, Adıyaman'ı sil baştan inşaa edeceklerini sözünü vererek şunları söyledi:

"Yerel seçimlere yaklaşıyoruz. Biz de çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Köy köy, mahalle mahalle gezerek Adıyaman için gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi halka anlatıyor, çözümlerini sıralıyoruz. Geçtiğimiz gün de Kaşköy, Çakmaklar, Bozatlı ve Kayadibi köylerimizi; il genel meclis üyesi adayımız Adnan Özer ile beraber ziyaret ettik. Hemen akabinde Zey ve Tekpınar köylerimizi il genel meclis üyesi adaylarımız Nusret Söylemez, İmam Bekçi ve Adnan Özer ile ziyaret ettik.

Nemrut Dağı Nisan Ayında beyaza büründü Nemrut Dağı Nisan Ayında beyaza büründü

Son olarak Gölbaşı ilçemizin Harmanlı beldesini, Gölbaşı ilçe başkanımız Taner Dağtekin, Merkez ilçe başkan yardımcımız Deniz Balıbay ve partimizin emektarı Ali Özbay ağabeyimiz ile ziyaret ettik. Bunların yanı sıra seçim günü zafere ulaşmamız için en önemli konulardan bir tanesi olan seçim güvenliği konusuna da değindik.

Sandık görevlilerimizin eğitim programlarını eksiksiz bir şekilde yapmaya devam ediyoruz. Halkımız bizi, biz de halkımızı dinliyoruz. Depremin yaralarını ivedilikle saracağımızın sözünü veriyoruz. Halkımızın bizlere desteği çok güzel bu desteğin sandığa da yansıyacağını düşünüyoruz"dedi.

Editör: Haber Urfa