Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Caner Erkin, Başakşehir mücadelesinde yaptığı 2 asistle bu sezon gole katkısını 6’ya çıkarttı.
Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Başakşehir’i 4-1 mağlup ettiği müsabakada Caner Erkin yaptığı 2 asistle ön plana çıktı. Sarı-lacivertli futbolcu Erkin, Nazım’ın ve Gustavo’nun attığı gollerde asisti yapan isim olurken, bu sezon Süper Lig’de forma giydiği 14 maçta toplamda 6 asist yaptı.

Fenerbahçe’de 2 gol savunmadan

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir’i 4-1 mağlup ederken sarı-lacivertlilerin attığı 2 gol savunma oyuncularından geldi. Fenerbahçe’de ilk golü 45+2. dakikada Caner’in ortasında ceza sahası içinde Nazım Sangare kaydederken, maçın 60. dakikasında ise kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza sahası içinde topla buluşan Tisserand yaptığı düzgün vuruşla takımını 2-1 öne geçiren golü attı. 84. dakikada Caner’in pasında Gustavo topu ağlarla buluştururken, 89. dakikada ceza sahası dışından yaptığı vuruşla Mert Hakan Yandaş skoru belirleyen golü kaydetti.

Nazım Sangare ilk golünü attı

Fenerbahçe’nin Başakşehir’i konuk ettiği müsabakada sarı-lacivertli futbolcu Nazım Sangare ilk golünü attı. Müsabakanın 45+2. dakikasında Caner’in ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Sangare, gelişine yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara göndererek Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atmış oldu.

Mahmut Tekdemir ilk golünü Fenerbahçe’ye attı

Başakşehir, deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-1 mağlup oldu. Turuncu-lacivertlilerde 6. dakikada rakip ağları sarsan Mahmut Tekdemir, bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı. Fenerbahçe mücadelesiyle 2020-2021 sezonundaki 10. maçına çıkan Mahmut, ayrıca kariyerinde ilk defa sarı-lacivertlilere gol atma başarısı da göstermiş oldu.
Başakşehir’in geride kalan 14 haftada bulduğu en erken gol de yine Mahmut Tekdemir’den geldi.

Başakşehir, Fenerbahçe maçını 9 kişi tamamladı

Süper Lig’in 14. haftasında Başakşehir, deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-1 mağlup oldu. Bu maçta skordan çok konuşulan ise hakemin gösterdiği kırmızı kartlar oldu. Müsabakanın 71. dakikasında Rafael yaptığı bir faul sonrası sarı kart gördü. Kartın ardından hakem Bahattin Şimşek’e itirazda bulunan Brezilyalı oyuncu, çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Rafael’in kırmızı kartına çok sinirlenen turuncu-lacivertlilerin teknik direktörü Okan Buruk, uzun süren itirazlarının ardından önce sarı kart ile cezalandırıldı. Dördüncü hakem Hakan Ceylan ile sözlü tartışmaya devam eden Buruk, daha sonra direkt kırmızı kartla saha dışına gönderildi.
Dakikalar 74’ü gösterdiğinde ise bu sefer İrfan Can Kahveci, orta sahada yaptığı bir faul sonrası ikinci sarı kartını gördü ve o da kırmızı kartla takımını 9 kişi bıraktı.

Editör: Haber Merkezi