Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Mehmet Fatih Erbakanın Katıldığı Şanlıurfa  mitingi katılımcı sayısı bakımından rekor kırdı.

Yaklaşık 2 hafta önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan miting yapmış ve Emniyet sayıyı 70 bin kişi olarak açıklamıştı.

Bayram'da Şanlıurfa turist rekoru kırdı Bayram'da Şanlıurfa turist rekoru kırdı

Yeniden Refah Partisi genel başkanı Mehmet Fatih Erbakan yaptığı konuşmada emniyet resmi sayının 160 bin olarak açıkladığını bildirdi.

Miting, Şanlıurfa ilçe adaylarının konuşmalarıyla başladı. Yeniden Refah ve milli görül sloganlarının atıldığı miting, coşkulu görüntülere sahne oldu. Şanlıurfa halkının yoğun ilgisi ve coşkusu, mitingin başarısını artırdı.
Erbakan yaptığı konuşmanın büyük çoğunluğunda hükümetin ekonomik kriz politikasını ve Dış politikasını eleştirdi.

Erbakan; İktidar partisi Büyükşehir adayları 'ben belediye başkanı olursam, emekliye sahip çıkıp 3000-5000 vereceğim' diyor. Ne demek bunun manası iktidar yıllardan beri emekliye sahip çıkmamış ama belediye başkanları sahip çıkacakmış!"

Miting’de konuşan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar;
“Bu seçim, iktidarın bütün gücünü kullanan, her gün bir bakanın geldiği ve bütün kaynakların hoyratça harcandığı AK Parti ile bizim aramızda geçiyor." 

Gülpınar, ''eğer seçim AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında geçmiyorsa namus ve şeref sözü veriyorum gerekeni yapacağım, ama siz de aynı şeyi yapacak mısınız” dedi.

Editör: Haber Urfa