İslam Birliği Teşkilatı Tarafından 2023 yılı Turizm Kenti ilan edilen Şanlıurfa Tüm Bürokrasisiyle Kültür ve Turizm Bakanlığına ziyarette bulundular.

Şanlıurfa Valisi  Salih Ayhan, AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Ak parti Miletvekilleri İbrahim Halil Yıldız ve Zemzem Gülendar Açanal, Ticaret ve Ziraat odası Başkanları ile çok sayıda STK temsilcileri toplantıda hazır bulundu.

Kültür ve Turizm Kenti ilan edilen Şanlıurfa İçin yapılması planlanan Yeni yatırımlar üzerinde sunumlar gerçekleştirildi.

Depremle Birlikte tarihi alan gün yüzüne çıktı Depremle Birlikte tarihi alan gün yüzüne çıktı

AB uyum komisyonu Başkanlığı yaptığı dönemde AB ülkelerinin Komisyonlarını ve Büyükelçi ve Konsolosluklarını sık sık Şanlıurfa’da ağırlayan Gülpınar toplantıda sunum gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası paylaşımda bulunan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, şu ifadelerde bulundu; "Kültür ve medeniyetler şehri Şanlıurfa’mızın ‘2023 Yılı İslam Dünyası Turizm Kenti’ ile taçlandırılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy ile tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu vesile ile vekillerimiz, paydaş kurum ve kuruluşlarımızın da katılımıyla Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldik ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdik. Şanlıurfa’mız #turizm de de ortak paydada buluşarak hak ettiği yere gelecektir."

Editör: Haber Merkezi