Apple'ın yeni çıkardığı ürünlerdeki satış sayısı maalesef şirketin değerinin düşmesine sebep oldu çünkü satışlar bir hayli düştü. Tim Cook bu durum karşısında sessiz kalmayarak şirketin 2019 planları arasında çok ciddi ürünlerin olduğunu ve eskisinden daha iyi olacağına dair ciddi açıklamalarda bulundu. 2019 planları içerisinde yeni Apple ürünlerinin yanında aynı zamanda sağlık hizmetleri olacak. Apple'ın başarılı CEO'su Tim Cook'un söylediklerine göre insanlık için yapacakları en iyi şeyin sağlık hizmetleri vermek olduğunu söyledi. Yeni dönemde Apple ürünlerinde çok ciddi bir sağlık hizmetinin olduğunun müjdesini verelim.

APPLE GİYİLEBİLİR TEKNOLOJİYE YATIRIM YAPIYOR


Tim Cook katıldığı bir televizyon programında oldukça önemli konulara değinerek, giyilebilir teknolojinin gerekliliğine ve aynı zamanda bütün dünyadaki iPhone XR satışlarına dikkat çekti. Giyilebilir teknolojinin insan hayatında çok ciddi öneminin olduğunu ve oldukça önemli Apple'ın sağlık uygulamalarının giyilebilir teknolojilere entegre edileceğinin müjdesini verdi. Sağlık hizmetlerinin bu yıl yeni güncelleme ile yayına gireceğini de söylemekten kaçınmadı. Her yıl olduğu gibi 2019 yılının Eylül ayında yeni yazılım, yeni ürünler ve yeni cihazlar görücüye çıkacak.

ORİJİNAL VİDEO İÇERİĞİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI


Tim Cook'un değinmediği fakat Apple'ın bu yıl içerisinde çıkaracağı yeni bir üründe Netflix'e rakip olacağı belirtildi. Apple artık orijinal video içeriği üretecek. Orijinal video içerikleri tıpkı Netflix'te olduğunu gibi orijinal içeriklerle ve özgün konularla dolu olacak. Bunun haricinde ücretli bir dergi, gazete ve haber aboneliği ürünün de yeni güncelleme ile yayına alacağı belirtiliyor. Video içeriği ve dergi üyeliklerinin Türkiye'de kullanılacak mı bilmiyoruz ama ülkemizde Apple kullanıcılarının sayısını dikkate aldığımızda, Türkçe altyazı içinde çalışmaların olduğunu hayal etmiyor değiliz.
Editör: Haber Merkezi