Siverek'te silahlı seçim kutlaması faciaya neden oluyordu! Siverek'te silahlı seçim kutlaması faciaya neden oluyordu!

TOGG Siverek'te Foto Galeri: TOGG Siverek'te
Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi Gençlik koçu Davut Kaya, öğrencilere yerli malı haftasında ülkenin ürettiği yerli ve milli teknolojileri tanıtmak istediklerini ifade etti. Kaya, "Yerli malı haftasında sürekli zihinlerimizde tüketmeye yönelik, yeme içmeden ibaret olmadığını öğrencilerimize göstermek ve o algıyı kırmak istedik. Biz üreten bir toplum olabiliriz ve son yıllarda da bunu dünyaya gösterdik. Şuanda ülkemizin ürettiği İHA, SİHA ve TOGG gibi teknolojilerimizi dünyaya pazarlıyoruz” dedi.
Okul müdürü İbrahim Karakaş da, "Amacımız yerli malı haftasında öğrencilerimize yerli ve milli teknolojik araçlarımızı tanıtmak ve öğrencilerimize ülkemizin ürettiği İHA, SİHA ve TOGG aracımızı tanıtmak oldu. Böylelikle öğrencilerimizin de ileriye dönük hedef ve ufuklarını genişletmek istedik” diye konuştu.
Öğrencilerden Eylül Akatmış ise "Ülkemiz böyle bir arabayı ürettiği için guru duyuyorum. Daha önce de TOGG arabamızı görmüştüm. Okulumuzda da bu milli aracımızı görmek beni son derece gururlandırdı. Ülkemle gurur duyuyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Urfa