Samsung dünya üzerinde satışlar yapan oldukça popüler bir markadır. Satışlarını yükseltmek için ar-ge çalışmalarına önem veren şirketin bu alanda yatırımları milyon dolarları geçiyor. Samsung hakkında bilgi sızdıran sosyal medya hesaplarından yayınlanan görsellere göre Samsung'un Drone üretimi yapabileceği ve yeni yılda pazara sokacağı hakkında söylentiler var. Kulisleri hareketlendiren bu sızıntı hakkında detaylı bilgiyi bu haberimizde vereceğimiz gibi Samsung'a özel tasarımları da araştıracağız.

DRONE ÜRETİMİ SEKTÖRÜ HAREKETLENDİRECEK


Samsung sadece akıllı telefon pazarında değil aynı zaman beyaz eşya konusunda da oldukça popüler bir marka haline gelmiştir. Bulaşık makinesinden, çamaşır makinesine ve yine akıllı telefondan kişisel bakım ürünlerine kadar çok geniş ürün yelpazesi var. Samsung'un aldığı patentler iddia edilerek insansız hava aracına benzer bir Drone teknolojisi üzerinde çalışıldığı iddia ediliyor. Patentlere göre yeni drone teknolojisinde ilk defa göreceğimiz sensörler olacak. Samsung Drone üzerinde yine Samsung üretimi üstün seviye bir kamera olacak. Drone bütün cihazlardan kontrol edilebilecek.



Samsung Drone teknolojisinde en çok ilgi çekecek şey ise katlanabilir pervaneler olacak. Mobiliteye çok fazla önem veren Samsung'un bu hareketi cihazın taşınmasını çok daha kolay bir hale getirecek. Drone pazarında birçok marka lider konumdadır. Samsung bu riski göze alarak Drone pazarına giriş yapacak mı bilmiyoruz ama ürettiği insansız hava aracına benzer Drone ürünün çok kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Hemen yukarıda patente dair görseli görüyorsunuz. Bu tür bir ürünün uygun fiyatlı ve üstün teknolojiye sahip olması Samsung'un satışlarını ikiye katlayan bir adım olacaktır.
Editör: Haber Merkezi