Apple'ın 2019 yılı için farklı ürünler üzerinde durduğu aylarca önce kulağımıza gelen kulisler arasında yer alıyordu. Son alınan patentlere baktığımızda bir hayli farklı ürünle karşı karşıya kalacağımızı anladık. Söylenenlere göre Apple 3 adet patent aldı. Alınan patentlerden bir tanesi ise akıllı kumaş patenti olarak kayıtlara geçti. Düz mantıkla düşündüğümüzde bu akıllı kumaşların ya bir otomobilde yada Apple ürünlerinde kullanılabileceğini anlayabiliyoruz. Apple Car hakkında 1 yıldır haber yok ama Tim Cook bu konuyla alakalı bir sürpriz yapabilir diye düşünüyoruz. Eğer akıllı kumaşlar bir otomobil için alınmamışsa muhtemelen yeni bir iPhone modelinde kullanılacak.

APPLE KENDİ GİYİM MARKASINI KURUYOR OLABİLİR


Yukarıda bahsettiğimiz kulislerin dışında yine Amerika kaynaklı basın şirketlerinde ortaya atılan bir iddiayı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Önemli bir teknoloji  platformundan yayılan bir habere göre 'iClothing' isminde bir giyim markası kuruluyor olabilir. Teknoloji markasının giyim sektörüne girmesi kullanıcılar tarafından nasıl karşılanır bilmiyoruz ama Apple'ın akıllı kumaş patentini almasının 2019 yılında bizlere akıllı kumaşlı bir ürün tanıtacağı anlamına geldiğini anlıyoruz.

TAŞIMACILIK VE OYUN SİSTEMİ PATENTİ ALINDI


Diğer 2 patent ise Uber ve Lyft gibi uygulamalar ile alakalıdır. Bu tür uygulamaları kullanmak yerine Apple'ın kendi haritalarından artık taşımacılık uygulamalarını kullanmak mümkün olacak. Hangisi daha çabuk gelirse elbette insanlar o şirketin aracını Apple Haritalar uygulaması üzerinden çağıracaklar. Diğer bir patent ise çoklu oyuncu sistemi için oldu. Çoklu oyun sisteminin detayları hakkında bilgi mevcut olmadığı için konuyla alakalı bilgiyi çok yakında sizlerle paylaşacağız.
Editör: Haber Merkezi