Ziraat Türkiye Kupası Son 16 tur ikinci mücadelesinde GMG Kırklarelispor, 1-1 sonuçlanan ilk maçın rövanşında Başakşehir ile sahasında 0-0 berabere kaldı ve adını çeyrek finale yazdırdı. Kupada 4. Tur'da Kelkit Belediyespor'u eleyen Kırklarelispor, ardından sırasıyla Süper Lig'de mücadele eden Ankaragücü, Gaziantep ve Başakşehir'i de kupanın dışına itmeyi başardı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında GMG Kırklarelispor, sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. İstanbul'da 1-1 sonuçlanan mücadelenin rövanşının ilk 45 dakikası, golsüz eşitlikle tamamlandı. Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon 3. kez bir Süper Lig takımını elemiş oldu. (MKE Ankaragücü, Gaziantep)

TFF BAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR DE MAÇI İZLEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında oynanan Kırklarelispor - M Başakşehir mücadelesini tribünden takip etti.
Krıklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu rövanş maçında Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak, kupada çeyrek finale yükseldi. Müsabakayı TFF Başkanı Nihat Özdemir de Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda seyretti.

Editör: Haber Merkezi