Türkiye Futbol Federasyonunun yılan hikayesine dönen süper kupa müsabakasının Şanlıurfa'da oynanacağını açıklaması gündemdeki yerini korurken Eski Hakem ve futbol yorumcusu olan Ahmet Çakar 'dan tepki çeken paylaşım geldi.

Çakar paylaşımında müsabakanın Urfa'da oynamasının güvenlik riski oluşturduğunu iddia edip Suriye'den atılacak bir füzenin sorumluluğunu kim alacak diyerek açık provokasyonda bulundu.

Hilvan'da seçimler yenilenecek! İşte yeniden oy kullanılacak tarih.. Hilvan'da seçimler yenilenecek! İşte yeniden oy kullanılacak tarih..

Gülpınar'dan sert tepki 

Şanlıurfalıların büyük tepkisini çeken Ahmet Çakar'a bir tepki de Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar'dan geldi.

Şanlıurfa'nın hoşgörünün ve misafirperverliğine dikkat çeken Gülpınar, "Memleketim Şanlıurfa, hoşgörü ve misafirperverliği ile gönüllere taht kurmuştur…

@ahmetcakar1’ın bahsettiği üzere şehrimizde güvenlik açısından provoke edilecek bir durum bulunmamaktadır. 

Güzide şehrimiz böyle konularla değil; tarihi alanları, kültürel zenginlikleri, eşsiz mutfak lezzetleri ve misafirperverliği ile anılmalıdır. 

Süper kupa finaline iştirak edecek takım ve taraftarlarımız misafirperver bir şekilde hoşgörüyle ağırlanıp güzel anılar ile Şanlıurfamızı hatırlayacaktır. Bundan emin olabilirsiniz."dedi

Editör: Haber Urfa