Spor toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadeleyi Kayserispor 1-0'lık skorla kazandı.

Kayserispor'a galibiyeti getiren gol, 58. dakikada Umut Bulut'tan geldi. Umut Bulut, kariyerinde Fenerbahçe ile oynadığı 34. maçta 11. kez ağları sarsmış oldu.

Kazanması durumunda liderliğe yükselecek olan Fenerbahçe 17 puanda kaldı. Kayserispor ise ilk galibiyetini aldı ve 7 puana yükseldi.

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe evinde Kasımpaşa'yı konuk edecekken, Kayserispor ise deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Ersun Yanal: "Kurgu diyenlere selam yolluyorum"

Fenerbahçe'ye karşı algı yapıldığını kaydeden Yanal, "Rakamlar bizden olsa da bizden olmayan bir şey var; o da sonuç... Bu skorun bir sorumlusu var, o da benim. Takım olarak deplasmanda oynadığımız iki maçımızı kazanmıştık. İstatistiklerimiz bizim lehimize gözükse de bu matematiği skor dönüştürmeliyiz. Taraftarlarımız asla şüpheye kapılmasın Bu rakamları kendi lehimize çevirebilecek güçteyiz. Fenerbahçe'nin kurguyla şampiyon olacağını söyleyenlere buradan selam söylüyorum." dedi.



Ligi bitirdiğimizde, herkesi arkamızda göreceğimizi düşünüyorum



Tecrübeli teknik adam taraftarlara seslenerek "ligi bitirdiklerinde herkesi arkalarında bulacaklarını" iddia etti. Yanal, “Deplasmanda istatistikler, rakamlar birçok şey lehimize olsa da skoru alamadık. Her ne olursa olsun Fenerbahçe sezon sonunda arkamıza baktığımızda herkesi arkamıza alacağız. Taraftarımız bundan emin olsun. Ligi bitirdiğimizde arkamıza baktığımızda herkesi arkamızda bulacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi