Selden etkilenen Şanlıurfa’nın 3 ilçesinde eğitime bir gün daha ara verildi.

Şanlıurfa Valiliği Afet Koordinasyon Merkezi’nde gün sonu değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda selden hasar gören alanlarda yapılan çalışmalar ele alındı.

Toplantı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkanlığında gerçekleştirildi. Son olarak Şanlıurfa’da yaşanan şiddetli sağanak yağış sebebiyle eğitim öğretime 17 Şubat tarihinde bir gün ara verilmişti. Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada üç ilde okullar için yeni karar alındı. 

ŞANLIURFA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ Mevcut durumumuzu değerlendirerek HALİLİYE, KARAKÖPRÜ ve EYYÜBİYE ilçelerimizdeki tüm okullarda eğitime 20.03.2023 tarihinde 1 gün daha ara verme kararı aldık.” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesinden Zabıta olayıyla ilgili açıklama Büyükşehir Belediyesinden Zabıta olayıyla ilgili açıklama

DİĞER İLÇELERDE OKULLAR YARIN AÇILIYOR

Şanlıurfa’da yaşanan sel baskını sonrası 17 Şubat Cuma günü okulların tatil olması kararı alınmıştı. Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye ilçeleri dışında kalan ilçelerde okullar 20 Mart Pazartesi günü eğitim öğretime kaldığı yerden devam edecek.

21 Mart Salı günü ise merkez ilçelerde ki eğitim öğretim faaliyetleri başlayacak.Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandığında detaylara yer verilecektir.

Editör: Haber Urfa