Youtube'dan para kazanmanın meşhur olduğu bu zamanlarda herkes kendisini internet ortamına attı. Youtube Türkiye'de bu işlerin popüler olması sebebiyle bu işe ilk olarak başlayan girişimcilerden olan Orkun Işıtmak oldukça büyük başarılara imza atmıştı. Popüler bir girişimci olmak elbette başarının sürekli olarak devam etmesini sağlamıyor. Türkiye'de en fazla aboneye sahip olan tek bir kanal vardı ki hatta milyonlarca üyesi olan tek bir kanal vardı. Bu kanalın ismi ise 'Burak Oyunda' kanalı ismiydi. Şimdi ise bu kanal çok gerilerde kaldı ve hatta videolarının izlenme oranları 50 binlere ve bazı videolarda 30 binlere kadar düştü. Pes etmeden video içeriklere devam eden birçok Youtuber ise şuan milyonlarca aboneye sahip oldular.

İLK ENES BATUR ALTIN KELEBEK ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜ


Geçtiğimiz sene 'Altın Kelebek Ödülleri' kategorilerinde yeni kategoriler açılmıştı. Açılan kategoriler arasında Youtuber ve Instagrammer kategorileri de yer aldı. 2017 yılının kelebek ödülü Enes Batur'a verilmiş ve sonra geri alınmak istenmişti. 2018 yılının en iyi ve en başarılı Youtuber ödülünü evine götüren isim 'Orkun Işıtmak' oldu. Youtube'da aktif olarak içerik paylaşan Orkun Işıtmak'ın en popüler ve en eski videolarına kendi kanalından bakabilirsiniz.

ONLARCA YOUTUBER ÜNLÜ AKININA KATILDI


Altın Kelebek Ödülleri bu sene, geçtiğimiz sene olduğu gibi Zorlu Center'da yapıldı. Yüzlerce ünlü isim salona giriş yaptılar ve birçok kategoride oldukça fazla ödül dağıtıldı. Televizyon ve sosyal medyanın ünlülerini bir araya götüren ödül töreninde renkli görüntüler yaşandı. Orkun Işıtmak kendi Youtube kanalından zaten konuyla alakalı olarak video paylaşımında bulunmuştu. Ünlülerin her sene akın ettiği ve kırmızı halıya ayak bastığı bu etkinlikte Orkun Işıtmak haricinde yine kendisinin Youtuber arkadaşları da yer aldı. Youtuber arkadaşları ile gittiği ödül töreninden elinde Altın Kelebek ile dönen Orkun Işıtmak'a bizde HaberUrfa.com ekibi olarak başarılar diliyoruz.
Editör: Haber Merkezi