Bayram namazı nasıl kılınır ve kaç rekattır? Bayram namazı nasıl kılınır ve kaç rekattır?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman arasında gerçekleştirilen görüşme sona erdi. Görüşmenin ardından ortak bir bildiri yayımlandı. Bildiride yeni bir dönem vurgusu yapıldı.
 

Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmî törenle karşıladı. Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın bulunduğu makam aracını, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki caddede karşılayan süvariler, araca protokol kapısına kadar eşlik etti.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Muhammed bin Selman'ın tören alanındaki yerlerini almalarının ardından, 21 pare top atışı eşliğinde iki ülke milli marşları çalındı. Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Muhafız Alayı Tören Kıtası'nı selamladı. Törende, tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayraklar ve askerler de yer aldı.

Baş başa görüştüler
İki ülke heyetlerinin takdimi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Muhammed bin Selman, merdivenlerde Türkiye ve Suudi Arabistan bayrakları önünde tokalaşarak gazetecilere poz verdi. Baş başa görüşmeye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Muhammed bin Selman, heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Prens Selman görüşmesi sonrası görüşmeye dair ortak bildiri yayımlandı.

Editör: Haber Merkezi