• DOLAR 32,37 %0.15
  • EURO 34,96 %-0.37
  • ALTIN 2.325,33 %0.21
  • BİST100 9.080 %0.00
  • BITCOIN 70.542 %0.87
  • ETHERIUM 3.549 %0.05
12°

Birecik Haberleri

Birecik haberleri ve güncel Birecik gelişmeleri, Birecik ile ilgili tüm video, Birecik fotoğrafları ve Birecik haberleri Haber Urfa - Güncel ve Tarafsız Şanlıurfa Haberleri sitemizde


Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, fıstık bahçesinde çalışan muhtar adayı baba ve oğlu silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda muhtar adayı hayatını kaybederken, oğlu...

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 2 katlı metruk bir ev çöktü. Enkaz altında kalan 1 kişiyi kurtarma çalışması başlatıldı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde evinin bahçesine kenevir bitkisi eken kadın, jandarma tarafından gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde iş çıkışı motosikletine binip evine kadar götürmesini istediği sürücüyü öldüren katil zanlısı, cinayeti neden işlediğini hatırlamadığını söyledi.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde çalıştığı iş yerinden çıkan kişiyi öldüren şahıs, evine bırakmak için motosikletine bindirdiği arkadaşı çıktı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde gece saatlerinde çalıştığı iş yerinden motosikletiyle çıkan kişi, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde hafif ticari aracın traktöre arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren iki kuzen, akıntıya kapılarak kayboldu. Gece saatlerinde ara verilen arama çalışmaları bu...

Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde kardeşiyle girdiği Fırat Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan gencin cesedine ulaşıldı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde freni patlayan kamyon, seyir halindeki bir tır ile kamyoneti önüne katarak şarampole devrildi. Kazada 1’i ağır 3...

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarptığı kadın ağır yaralandı.

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) sosyal konut projesinde kura çekim işlemleri devam ediyor. Çekilen kura ile Birecik talihlileri belli oldu.