AB Uyum Komisyonu Başkanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar geldiği Şanlıurfa'da çeşitli programların ardından son olarak Siverek Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. 

Gülpınar 2 Günlük program çerçevesinde geldiği Şanlıurfa'da Şanlıurfa Haliliye Belediyesi ile Kardeş Belediye Protokolü programına katıldı. Ardından Henteş ve Ulusoy ailelerinin düğün törenine katılan Milletvekili Gülpınar, Haliliye İlçe Başkanı  İbrahim Eyyüpoğlu Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ile birlikte  ile birlikte Ertuğrulgazi mahale muhtarı Halil Haktankaçmaz'ı ziyaret etti.

Gülpınar, geçtiğimiz günlerde Vefat eden Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ın amcası ve aynı zamanda kayınpederi olan İsa Akay için taziye ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Kasım Gülpınar, Harran İlçesine ziyaret gerçekleştirerek, AK Parti Harran ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve Partililer ile bir araya geldi.

Yoğun Şanlıurfa Programının ardından Gülpınar’ın son durağı AK Parti Siverek İlçe Başkanlığı oldu. Güney Mahallesi’ndeki teşkilat binasına giden Gülpınar, güven tazeleyen AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale’yi ziyaret etti.

Lale ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Milletvekili Gülpınar, düzenlenen toplantı da ilçenin sorunlarını görüştü.

HABERURFA

Editör: Haber Merkezi