Yeni Game of Thrones dizisi Snow hakkında ilk detaylar serinin yaratıcısı George R.R. Martin’den geldi. Martin, projenin Kit Harington tarafından yaratıldığını kaydederken henüz HBO’dan resmi onayın gelmediğini de ifade etti.

George R.R. Martin imzalı Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) romanlarından uyarlanan Game of Thrones dizisi 2011 – 2019 yılları arasında büyük ses getirmişti. Final sezonuyla eleştiri toplayan yapım yine de ekrandaki en büyük markalardan birisine dönüşmüş ve pek çok spin-off ile evrenini genişletmeyi sürdürmüştü.

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı ölümden döndü Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı ölümden döndü

2019’dan bugüne birçok Taht Oyunları yapımı duyuruldu. Bunlardan en yakını ise bu ağustosta yayına başlayacak olan House of the Dragon dizisi.Öte yandan geçen günlerde yeni bir Game of Thrones dizisine dair bazı açıklamalar yapılmıştı. Jon Snow karakterine odaklanacak bu yeni yapımın, ana hikâyeden sonra geçecek olması ise dizinin ayırt edici özelliği olarak öne çıkmıştı.

George R.R. Martin, kişisel blogunda paylaştığı bir gönderide Snow projesi hakkında bazı soruları yanıtladı.Yeni Game of Thrones Dizisi “Snow” Uzun Süredir GeliştiriliyorMartin’den öğrenilen ilk detay, projenin dizide Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harington tarafından ortaya atıldığı oldu.Şimdilik “Snow” adıyla geliştirilen projenin, bilinen diğer Game of Thrones spin-off’ları Ten Thousand Ships, Sea Snake/Nine Voyages ve The Hedge Knight/Knight of the Seven Kingdoms kadar eski bir geliştirme geçmişine sahip olduğu da açıklandı.

Martin, bu dizinin bir şekilde basından uzak tutulabildiğine dikkat çekti ve haberi yapan muhabiri kutlamayı da ihmal etmedi.HBO’dan henüz yeşil ışık gelmediğini belirten Martin, projeye dair Emilia Clarke’ın açıklamalarını da doğruladı.Emilia Clarke, “Snow” Dizisiyle Geri DönmeyecekClarke BBC’ye verdiği bir söyleşide şu ifadeleri kullanmıştı:“Kit Harington projeye odaklanmış durumda. Projenin varlığından haberdarım, bana biraz bahsetmişti. Anladığım kadarıyla bu dizi Kit tarafından yaratılmış. İzleyeceğiniz şey, eğer gerçekleşirse yaratıcı isim Kit Harington olacak.” Hype Beast, BBC )

Editör: Haber Merkezi