İbrahim Erkal, 12 Nisan 2017 tarihinde evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi sonucunda dengesini kaybetti ve yere kafasını vurarak beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Erkal, 11 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Henüz 51 yaşında vefat eden sanatçı, ardında gözü yaşlı eş ve üç çocuk bıraktı. İbrahim Erkal, hayata gözlerini yumalı bugün tam altı yıl oldu.

"EN BÜYÜK HASRETİM OLARAK KALACAKSIN"

Erkal'ın eşi Filiz Erkal, sanatçının ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan duygusal bir paylaşıma imza attı. Eşi ile mutlu günlerinden kalma bir kareyi yayınlayan Filiz Erkal, şu mesajı yazdı:

Yine sensiz bir yıl daha geçti. Kelimelerle ifade edemeyeceğim en büyük özlemim ve hasretim olarak kalacaksın! Mekanın cennet olsun kıymetlim.

"YÜREĞİ GÜZEL İBRAHİM"

Filiz Erkal'ın özlem dolu paylaşımına; Ceylan, Emine Ün, Latif Doğan ve Ferman Toprak gibi ünlü isimlerden yorum yağdı. Merhum sanatçı ile rol aldığı 'Canısı' projesi ile hafızalarda yer eden Emine Ün, "Mekanı cennet olsun. Yüreği güzel İbrahim" yorumuyla üzüntüsünü dile getirdi.

Müjdeyi Necati Şaşmaz verdi: Kurtlar Vadisi çekimleri başlıyor Müjdeyi Necati Şaşmaz verdi: Kurtlar Vadisi çekimleri başlıyor

"GÜLEN YÜZÜN HİÇ SOLMASIN"

İbrahim Erkal'ın doğumundan sonra sadece 12 gün görebildiği Elif Su, şimdilerde altı yaşında.

Filiz Erkal, 30 Mart'ta küçük kızlarının doğum gününü "Gülen yüzün hiç solmasın. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın küçük meleğim" mesajıyla kutladı. Elif Su'nun sevimli halleri ilgi odağı oldu.

Bir ay sonra 19 yaşına basacak olan İbrahim Erkal'ın büyük kızı Dilara Dilara da birlikte çekildikleri çocukluk karesi ile babasını yad etti.

AA1b2B3t

"CANIM SEVGİLİMİN EMANETİ"

Filiz Erkal, geçtiğimiz yıl büyük kızının doğum gününü ise şu sözlerle kutlamıştı:

Benim ilk göz ağrım, güzel kızım ne çabuk zaman geçti sen 18 oldun. Bu yaşın sana güzellikler getirsin. Ömrün boyunca yüzün gülsün iyi insanlar çıksın hep karşına. Canım sevgilimin emaneti ömrüm. İyi ki doğdun iyi ki varsın seni seviyorum bebeğim.

Editör: Haber Urfa