Acun Ilıcalı tarafından yapılan ve Türkiye'de büyük ilgi gören MasterChef yarışmasında başarılar devam ediyor. Devam eden başarılara rağmen bütün Türkiye'nin yakından ilgilendiği bir haber canımızı bir hayli yaktı. MasterChef yarışması Murat Özdemir'in sosyal medyada sürekli olarak küfürlü ve hakaret içeren içerikler paylaştığı zaten biliniyordu. Birçok Youtuber'a karşı savaş açan ve çok ağır ithamlarda bulunan yarışmacı MasterCher Murat Özdemir'in son yaptığı olay ise bütün Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Papağana işkence ettiği ve yine ünlü kişilere ağır ithamlarda bulunduğu son videosu sebebiyle gözaltına Murat Özdemir'e nefret büyüyor.

GÖZALTINA ALINAN MURAT ÖZDEMİR HASTANEYE KALDIRILDI


Polisler tarafından gözaltına alınan ve yarışmayla geçici bir üne kavuşan eski MasterChef yarışmacısı Murat Özdemir'in akli sağlığı yerinde olmadığı gerekçesiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine kaldırıldığını haberi aldık. Bu haberden sonra ise sosyal medyada hayvana yapılan işkence sebebiyle bir rapor ile ceza almayacağı iddiası ortaya atıldı. İşkence yaptığı papağın neredeyse bütün kemikleri kırılmıştı ve bir hekim tarafından 1 saat süren ameliyatla eski haline kavuşan papağan sessiz bir yerde dinlendiriliyor. Papağanın bile akli sağlığının yerinde olmadığı ve gördüğü her insana bağırmaya başladığı bize gelen bilgiler arasında yer alıyor.

ÜNLÜ OLDUKTAN SONRA SAÇMALAMAYA BAŞLAMIŞ!


Nefretle bakılan Murat Özdemir'in daha önce İstabul'un Ortaköy ilçesinde kaldığı ve sonra taşındığı komşuları tarafından söylendi. Taşındıktan sonra ise TV8'de yayınlanan aşçılık yarışması MasterChef ile gördüklerini anlatan komşuları yarışma dolayısıyla Murat Özdemir'in son 1 yıldır evlerinde olduğu söylediler. Ünlü olmadan önce insanlarla tartışmaları olan bu safhaya hiç gelmediklerini anlatan komşuları, hayvan işkencesiyle yargılanacak olan Özdemir'in ünlendikten sonra bu hale geldiğini de söylemeden geçemediler. Murat Özdemir'in şuanda akli dengesinin yerinde olup olmadığı araştırılıyor. Araştırmalar bittikten sonra yargı önüne çıkacak.
Editör: Haber Merkezi