Her geçen gün ilginç ölümler duymaya artık kulağımız alışmıştı fakat bu aldığımız haber artık ufkumuzda yeni çığırlar açmaya sebep oldu. İstanbul Kağıthane ilçesinde geçtiğimiz günlerde tek başına yaşayan M.K hayatına yanlışlıkla son verdi. Yanlışlıkla son verdi derken demek istediğimiz gençlerimiz artık ucuz yöntemlerle beyinlerini uyuşturmaya çalışıyorlar. Bu gencimiz de bu çakmak gazı olayını denerken yanlışlıkla hayatına son verdi. Bu amansız ölümü sevenleri ve ailesi tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

ARKADAŞLARI OLAY KARŞISINDA ŞOK GEÇİRDİ


Arkadaşları tarafından çok sevilen M.K derslerinde ve futbol hayatında çok başarılıydı. Kendisini bu hale sokan etken olarak M.K'nın ailesinden ayrı yaşıyor olması ihtimali uzmanlar tarafından göz önünde tutuluyor. Son zamanlarda arkadaşlarının da belirttiği gibi depresyona giren genç M.K kendisini bu yöntemle öldürmesi mahalle sakinleri ve yakın çevresi tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU OLABİLİRDİ


Mahalle takımlarından lise takımlarına ve ayrıca yarı profesyonel olarak ilçe takımlarında top koşturan ilerde milli olabilme potansiyeli olan bir genç olan M.K'nın bu acı haberi futbol camiası ve yakınlarını gerçekten çok üzdü. M.K çok ama çok etkili  bir forvet olabilme ihtimali olan M.K hızı ile dillere destan bir gençti. Hocası tarafından çok sevilen gencimizin ölümü hocasını da derinden üzdü. Geçtiğimiz yıllardaki performansı göz dolduran genç M.K gelecek sezonda 2.Ligde takımlardan teklifler de alıyordu.
Editör: Haber Merkezi