Bu yıl belediyelerimizin ve STK'larımızın Ramazan'a mahsus programlarını deprem bölgesinde yoğunlaştırdığını görmekten memnuniyet duyuyoruz. Biz de depremin ilk gününden beri, şehirlerimize ve insanlarımızın yanlarına gidiyoruz. Hem kalıcı konutların temelini atıyor hem de iftarda depremzedelerimizle hasbihal ediyoruz.

ASLA AKLIMIZDAN ÇIKARMAYACAĞIZ

Ramazan Bayramı'nın ardından seçim gününe kadar il ziyaretleri başlayacak. Sınırlı vakitte en fazla ilimizi ziyaret ederken vatandaşlarımızla kucaklaşmayı hedefliyoruz. Seçim süreci sebebiyle değişen gündemin, şehirlerin durumunu, destek çalışmalarını, kalıcı konut projelerinin unutturulmasına izin vermeyeceğiz. Bizim elimiz hep  bölgede olacak. Her bir insanımızın üzüntüsünü asla aklımızdan çıkarmayacağız. 

TOGG 177 BİN ÜZERİNDE SİPARİŞ ALDI

Pazartesi günü TOGG yöneticileri misafirimiz olacak. Yapamazsınız dedikleri, atmadık çamur bırakmadıkları TOGG 177 bin üzerinde sipariş aldı. Bu milletimizin yerli otomobilimize sahip çıktığını gösteriyor.

MÜJDELERİMİZ OLACAK

Önümüzdeki ay Hürjet'ten Anadolu gemisine kadar savunma sanayi projelerini paylaşacağız. Arife günü Karadeniz gazının Filyos'a getirilmesi törenini yaparken müjdelerimiz de olacak.

ELEKTRİK VE DOĞAL GAZDA İNDİRİM

Başkan Kasım Gülpınar Mazbatasını aldı Başkan Kasım Gülpınar Mazbatasını aldı

RESMEN NÜKLEER TESİS STATÜSÜ KAZANACAĞIZ

Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla ile ülkemizi büyütme hedefimize katkı veren sanayicilerimizi desteklemek için ne gerekiyorsa yerine getirmeyi sürdüreceğiz. Akkuyu'daki Nükleer Güç Santralimize 27 Nisan tarihinde yakıt yükleyerek resmen nükleer tesis statüsü kazandıracağız.

BİN YENİ MADENCİ ALACAĞIZ

Madencilerimize güzel bir haberimiz var. Kamuya ve özel sektöre de görev yapan 11 bin madencimiz deprem bölgesinde çalışarak milletimizin gönlünü aldı. Bin yeni madenci alacağız. Diğer alanlarda da diğer atacağımız adımlar bunlar: Ankara-Sivas hızlı tren hattında seferlerin başlama heyecanını hemşerilerimizle beraber yaşayacağız.

GÜVENLİK KORUCULARINA MÜJDE

Güvenlik korucularımıza da müjdemiz olacak. Emekli maaşlarının alt sınırını 7 bin 500 liraya yükselten düzenlemeden 42 bin güvenlik korucumuzun da istifade etmesi sağlıyoruz. Bu ülkede her kesimin refahını artırma yanında hak ve özgürlüklerine kavuşturan, herkesi bağrına basan biz olduk.

HAKKIMIZI YEDİRMEYECEĞİZ

Mitinglerimizde yüksek sesli müzik kullanmayacağız. Biz kendi hassasiyetimizden taviz vermeyeceğiz. Çıkar sağlama peşinde koşanlara itibar etmeyeceğiz. Her platformda doğruları konuşmaktan çekinmeyeceğiz. Hakkımızı kimseye yedirmeyeceğiz. Asaletimizi koruyacak, aklın, vicdanın rehberliğinden asla sapmayacağız. Muhataplarımızın bizi kendi çukurlarına çekmesine izin vermeyeceğiz. 

KARANLIK MAHFİLLERLE YÜRÜNEN YOLUN HAYRA ÇIKMASI İMKANSIZ

Cumhurbaşkanlığının, cumhurbaşkanlığı yardımcılıklarının, bakanlıkların, milletvekilliklerinin, 'Ne vereyim abime' şeklinde bir işporta tezgahına çevrilmesinden rahatsızız. PKK ile FETÖ ile diğer terör örgütleri ile, onları üzerimize salan karanlık mahfiller ile yürünen yolun hayra çıkması imkansızdır.

SEÇİME KADAR TEK TEK ANLATACAĞIZ

Milletim bu gerçekleri görüyor, biliyor. Bunlara gereken dersi 14 Mayıs'ta verecektir. Türkiye'den kaçan teröristler neleri söylüyor. Şu anda ana muhalefetin başında zat terör örgütünü nasıl tanımlıyor, arkadaşları nasıl tanımlıyor. Biz bunları seçime kadar millete teker teker anlatacağız. Terörün peşine takılan siyaset anlayışını reddediyoruz.

'DEMİRTAŞ'I ÇIKARACAĞIZ' DİYOR

Demokrasimiz adına endişe verici. PKK'nın Parlamentodaki uzantısını ziyaret eden ana muhalefet partisi değil mi? Kapalı kapılar ardında neler konuşuldu, nelerin pazarlığı yapıldı? Terörle mücadeleyi Cudi'de, Tendürek'te en güçlü şekilde veren bizim iktidarımızdır. Bütün bunlara rağmen ana muhalefetin başı 'Demirtaş'ı çıkaracağız' diyor. Diyarbakır'da 51 yavrumuzun ölümüne sebep olan bu değil mi? 

TERÖR ÖRGÜTÜ TERCİHİNİ SİLAHTAN YANA KULLANDI

Bizim tüm samimi gayretlerimizi karşından terör örgütü tercihini silahtan, kandan yana kullandı. Tehditleri kaynağında yok etmeye başlayarak çözüm iradesi olduğunu gösterdik.

BU ZİHNİYET ANCAK KANDİL'E BAHAR GETİREBİLİR

ARTIK KİMSE SESSİZ ÇOĞUNLUĞU GÖRMEZDEN GELEMİYOR

Biz bu arada ezberleri bozmakla kalmadık Türk siyasetine yeni bir bakış açısı kazandırdık. Milletimizle, rakiplerimizi de değiştirdik. Düne kadar milletin inancına, kendisine hakaret edenler artık eskisi gibi fütursuzca halka rağmen halkçılık yapamıyor. Artık kimse bu ülkedeki sessiz çoğunluğu görmezden gelemiyor.

KABİNEDE YENİ İSİMLERE YER VERECEĞİZ

Tabii olarak 3 dönem kuralı ve diğer sebeplerle bazı arkadaşlarımız aramızda olmayacak. Bu bir bayrak yarışıdır. Aday listesinde ismi olsun olmasın tüm arkadaşlarımızda mücadeleye devam edeceğiz. Eğilmeden, bükülmeden bu çatı altında hizmetini sürdüren herkese ihtiyacımız var. İşte bakanlarımız kabine verdikleri hizmeti Meclis'te sürdürecekler. Kabinede yeni isimlere yer vereceğiz. Sandıkta güven tazelemiş olarak Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye'nin destanını yine birlikte yazacağız. Türkiye için hemen şimdi diyerek, yeni bir dönemi başlatıyoruz. Bu dönemin ismi şahlanış dönemi olacak. KAYNAK: (MİLLİYET)

Editör: Haber Urfa