Şanlıurfa'da güvercin kurtarma operasyonu Şanlıurfa'da güvercin kurtarma operasyonu

Bozovalı minikler gazzeli savaşın çocuklarını unutmadı Foto Galeri: Bozovalı minikler gazzeli savaşın çocuklarını unutmadı
Dünyanın bir çok noktasında bu zulme karşı bir sessizlik hakim olsada,Ülkemizde küçükten büyüğüne kadar yapılan bu soykırıma karşı Gazzeli kardeşlerimize destek vermek isteyen insanların tepkileri geliyor.

Şanlıurfa’nın Bozova İlçesine bağlı Kılıçören köyü İlköğretim okulunun minik öğrencileri Gazzeli sivillere destek olmak için çeşitli etkinlikler düzenlediler.

Minik yürekli öğrenciler Gerek öğlen arasında, gerekse okul çıkışında evleri tek tek gezerek bu zulmü velilerine anlatmaya çalışıyorlar.

Minik öğrenciler İsrail menşeli ürünlerin bulunduğu broşürleri dağıtarak. Yapılan zulme karşı İsrail ürünlerinin boykot edilmesi için yoğun mücadele ediyorlar.

Ayrıca öğrenciler Gazzeli kardeşlerine mektuplar yazarak desteklerini iletip mektupların içerisine harçlıklarını bırakarak bir nebzede olsa müslüman kardeşlerine ulaştırmak için mektupları Bozova ilçe müftülüğüne teslim ettiler.

Editör: Haber Urfa