Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz yıl elde ettiği satış rakamlarıyla tam anlamıyla şoku yaşamıştı. Ortaya çıkan yeni iddialara göre Apple'ın 3 ayrı iPhone modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Üstelik bazı Twitter sayfalarında bu iddianın gerçek olduğu ve yeni iPhone modellerinde ayrı ayrı çalışan 3 ayrı modelin olacağı açıklandı. Dünyada ilk defa çift kameralı akıllı telefon çıkaran markanın teknolojisi artık kopyalanmaya başladı. Birçok Android cihaz artık çift kamera özellikli olduğu için Apple farklı bir yol izleme arayışlarına girdi.

3D KAMERA YENİ YILIN GÖZDESİ HALİNE GELECEK


Apple'ın yeni yılda tanıtacağı ürünlerde 3 kamera olacağı söyledik. Yeni kameralarda ayrıca 3D teknolojisine de yer verileceği söyleniyor. OnLeaks'in haberine göre yeni teknolojiye sahip akıllı telefonlar bu yıl tanıtılacak. Apple'ın yeni stratejisinin ise OLED ekran olabilir. Sızıntılarıyla ünlü OnLeaks'a göre OLED ekran bir sonraki yılın stratejisi olacak ve şirket ekran konusunda bu yıl için herhangi bir güncelleme düşünmüyor.

TİM COOK ŞİRKETE KAR ETTİRMEK ZORUNDA


2018 yılında neredeyse hiç telefon satamayan Apple, daha önceki satışlarını yakalamak için bütün gücüyle çalışıyor. Yeni ürünlerin piyasayı hareketlendireceği ve aynı zamanda eskisi gibi akıllı telefon satışının olacağını söylüyor. Apple'ın Steve Jobs'tan sonraki en başarılı CEO'su Tim Cook, nasıl bir strateji izleyecek hep birlikte göreceğiz.

Editör: Haber Merkezi