İstanbul'da son 6 ay içerisinde birçok cinayet meydana geldi ve bu cinayetler arasında en çok konuşulan ölüm gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümü oldu. A Haber'in ortaya çıkardığı görüntülere göre Cemal Kaşıkçı'nın cesedi öldürüldükten sonra parçalanmış bir halde konsolosluğa taşınmış. Konsolosluğa taşınan parçalanmış cesedin çeşitli kimyasallar ile yok edildiği düşünülüyor. Suudi Arabistan'ın İstanbul'da yer alan Başkonsolosluğunda meydana gelen olay bütün dünyanın ilgisini çekmiş ve olaylı Amerikan başkanı Donald Trump tarafından da bir hayli sert dille karşılanmıştı.

15 KİŞİLİK İNFAZ TİMİ TÜRKİYE'YE GELMİŞ


Ünlü gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın vahşi bir şekilde öldürülmesinin akabinde ne olduğu aylarca anlaşılamadı. Türk makamları cesedi araştırma çalışmalarına bulunan görüntüler ve ses kayıtları ile son vermişti. Cemal Kaşıkçı'nın cansız bedenine halen rastlanmadı çünkü ortaya çıkan bilgilere göre gazetecinin cesedi ilk olarak parçalandı ve son bavullar ile konsolosluğa taşındı. A Haber'in bu iddiası ise yayınladığı görüntüler ile kanıtlandı. İstanbul'a gelen 15 kişilik infaz timinin başındaki adam olduğu iddia edilen adli tip uzmanın infazı gerçekleştirdiği söyleniyor.

SES KAYITLARI BASIN İLE PAYLAŞILMADI


Türkiye'de üst makamların yönettiği süreçte bazı ses kayıtlarına rastlandığı ve bu kayıtların gerekli yerler ile paylaşıldığı resmi makamlar tarafından açıklanmıştı. Bu olayların hemen akabinde ise ortaya çıkan 15 kişilik infaz timi görüntüleri olayı bir hayli kızıştırmıştı. Bütün yaşananların akabinde yayınlanan görüntülere göre A Haber cinayeti çözdü. Parçalanan Kaşıkçı'nın cesedi bavullar ile konsolosluğa taşınıyor. Bizim tahminlerimize göre burada da belirli kimyasallar ile ceset tamamen yok ediliyor.
Editör: Haber Merkezi