Fenerbahçe'den iptal edilen Süper Kupa Açıklaması Fenerbahçe'den iptal edilen Süper Kupa Açıklaması

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Çağrımızdır, Basel ile oynayacağımız karşılaşmaya renk ve arma ayırmaksızın hepinizi bekliyoruz. Bilet gelirlerinin tamamının depremzedelere gönderileceği bu maçta #HepBirlikte tribünde olalım." ifadesine yer verildi.

Bu çağrının ardından Süper Lig takımlarının taraftarları Trabzonspor-Basel maçı için bilet almaya başladı. Şehre gelemeyecek olan taraftarlar yine bu biletlerini Trabzonspor taraftarlarına devretti. Trabzonspor'un Basel maçına Süper Lig kulüpleri başkanları ve taraftarlarının da gelmesi bekleniyor. 

BİLETLERİNİ DEVRETTİLER

Basel maçı öncesinde Trabzonspor kaptan Uğurcan Çakır ile sosyal medyadan bir video ile çağrıda bulundu.

Trabzonspor’un sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Uğurcan, “UEFA Konferans Ligi’nde oynamak zorunda olduğumuz Basel maçına renk ve arma ayırmaksızın bütün takım taraftarlarını bekliyoruz. Biz biriz, hep birlikte daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL VE ANADOLU TAKIMLARINDAN DESTEK

Bordo-Mavililerin sosyal medyadan yaptığı paylaşımı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın yanı sıra Anadolu kulüpleri de sosyal medyalarından paylaşarak destek verdi. 

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır da Uğurcan Çakır'ın çağrısına, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak destek veren isimlerden biri oldu.

FENERBAHÇE: YARALARIMIZ SARMAK İÇİN TEK YÜREK OLACAĞIZ

Fenerbahçe Kulübü, bu paylaşımı alıntılayıp "Yaralarımızı sarmak için, tek yürek ve hep birlikte orada olacağız!" ifadelerini kullanarak mesaja destek verdi.

GALATASARAY : GELİN HEP BİRLİKTE BORDO-MAVİ OLALIM

Daha sonra Galatasaray Kulübü bordo-mavililerin paylaşımını alıntılayıp şu mesajı yayımladı: "Yaralarımızı hep birlikte saralım! Gelin hep birlikte bordo-mavi olalım." Son olarak Beşiktaş Kulübü de "Gelin, yaralarımızı hep birlikte saralım, tüm Türkiye bordo-mavi olalım!" ifadelerini paylaştı. Karadeniz ekibi, sosyal medya hesabından ebedi dostlara "Biz beraberiz" yanıtını verdi. (HABER MERKEZİ) 

Editör: Haber Merkezi