Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları kapsamında Suruç'ta kanalizasyon hattı döşemesine başlandı. Çalışmaların sürdürerek altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak ve geleceği esas alan hizmetleri hayata geçirmek için tüm araç ve personelle çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, alt yapı çalışmalarında devam ediyor 
İlçede hummalı çalışmalarını sürdüren ekiplerin planlanan çalışmalarla  7 bin metrelik kanalizasyon hat döşeme projesine start verildi.

Suruç'ta çalışmaları teknik ekiple birlikte yerinde inceleyen ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Uslu, “Vatandaşların talebi, teknik ekiplerimizin tespiti sonucu 7 kilometrelik kanalizasyon hattı ihtiyacı görüldü. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül’ün talimatları ile ihalesi gerçekleşti ve Suruç  için önem arz eden toplamda 7 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme projemizi 11 Nisan Mahallemizde (Aligör mahallesi) başlatarak hizmete sunuyoruz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi