2018-2019 sezonunda lig takımlarının hüsran verici Avrupa Şampiyonası sonuçlarından sonra takımlar yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Takımların bu yokluğunu avantaja çeviremeyen Trabzonspor ilk önce kadroda derin bir değişikliğe gitti. Trabzonspor' da büyük önem arz eden kaleci Onur Recep Kıvrak geçtiğimiz aylarda antrenman da çıkan ufak bir tartışmadan dolayı kadro dışı kalmıştı. Burak Yılmaz'ın vurdum duymaz tweetleri ve antrenmanlara geç gelmeleri teknik direktör Ünal Karaman'ı çıldırtmaya yetti.

ONUR KIVRAK VE BURAK YILMAZ KADRO DIŞI


Artık yeni bir taktik ve kadro ile devam eden Ünal hoca artık antrenmanlara ve sosyal faaliyetlere dahi ikisini de çağırmamaya başladı. Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'dan ayrılması beklenirken Onur Recep Kıvrak hakkında yapılacaklar merak konusu olmaya devam ediyor. Burak Yılmaz için Beşiktaş ile görüşmelere başlayan Trabzonspor yönetimi en kısa sürede bu transferi tamamlayıp ara dönemde yapacakları transferler için nakit arayışına son vermek istiyor.

ŞAMPİYON OLMA YOLUNDA ÇOK EKSİK VAR


Trabzonspor  kadro dışı kalan oyuncular ve transfer eksikliği yüzünden önemli miktarda oyuncu eksikliği oluştu. Bu eksikleri ara dönemde tamamlamaya çalışacak olan Trabzonspor yönetimi  isimler için Ünal hocadan haber bekliyor. Ünal hocanın izlettiği yaklaşık 40 futbolcudan 6 sının transferine karar verilecek ve transferleri konusunda çalışmalara en yakın zamanda başlanacak. Hücum hattında bitirici vuruşlar yapabilen ve Rodellega ve diğer oyunculara eş olabilecek bir santrafor arayışına giren Ünal hoca transfer isimlerini sır gibi saklıyor.
Editör: Haber Merkezi