Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Trabzonspor, ikinci maçta da rakibini 3-1 yenerek finale yükselirken, bordo-mavili ekip, 23 yıl sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerin bu sezon Galatasaray'a 20 yıllık serisini kaybetmesinin ardından Trabzonspor'a karşı 23 yıllık yenilmeme serisi sona erdi.

Ömer Faruk ilkkez sahada 

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesinde sarı-lacivertlilerin genç yeteneği Ömer Faruk Beyaz ilk kez formayla tanıştı. Daha önce oynana Kayserispor karşılaşmasında yedek kulübesinde yer alan 16 yaşındaki futbolcu o maçta forma şansı bulamazken, Teknik Sorumlu Tahir Karapınar tarafından Trabzonspor ile oynanan kupa maçının 88. dakikasında Rodrigues'in yerine sahaya sürüldü.

Rodrigues yokları oynadı

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan müsabakada sarı-lacivertli futbolcu Garry Rodrigues yokları oynadı. Kaleye yakın noktada topla buluştuğu 10 pozisyonda 8 kez topu kaybeden Yeşil Burun Adalı futbolcuya sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi. Rodrigues 88. dakikada yerini Ömer Faruk Beyaz'a bıraktı.

Editör: Haber Merkezi