Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın neticeyi bizzat takip ettiğini bildiren Gülpınar ‘’Hizmet noktasında Cumhurbaşkanımızın desteği bizimle. Sayın Cumhurbaşkanımız seçim sonucunu bizzat takip etti. Bir az önce de görüştük. Bu avantajı bundan sonra hep birlikte kullanacağız’’ dedi.

‘’FİTNEYE, DEDİKODUYA ARTIK MAHAL VERİLMEYECEK’’

Bu süreçten sonra fitneye, dedikoduya ve alışagelmiş siyaset tarzına artık mahal verilmeyeceğini de ifade eden Gülpınar ‘’Sizlerle beraber tamamen işimiz hizmet deyip, özellikle de bugüne kadar çok üzüldüğüm ve hiçbir şekilde netice alamadığım mazlum ve dar gelirli vatandaşlarımızın dertlerine çok daha yakın bir şekilde derman olacağız’’ dedi.

GÜLPINAR SİVEREK’E MÜJDE İLE GELDİ 

Açıklamasında Siverek’e su müjdesi de veren Gülpınar ‘’Ayşe hanım makama oturmadan bir müjde ile başlayalım. Siverek’in su sorununu Cumhurbaşkanımıza arz ettik. Firmadan kaynaklanan bir sıkıntı vardı şebeke işinde. İhalenin tekrar yapılması gerekiyordu. Cumhurbaşkanımız Bakan beyi aradı. Talimat verdi. Bakan beyde çıkışta beni aradı. 22 Aralık’ta isale ve arıtma tesisi tek ihale olarak yapılacak. Siverek, arzu ettiği suya kavuşacak. Bu müjdelerin bundan sonra devamı gelecek. Siverek, AK Parti Belediyeciliği ile bölgede bir numune olarak anılacak’’ dedi.

 SİVEREK'E BÜYÜK YATIRIMLAR GELECEK

Seçimlerin sonuçlanmasının ardından basın açıklaması yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, sonuçların Siverek için hayırlı olmasını dileyerek, başkan seçilen Ayşe Çakmak'ı tebrik etti. 

Seçim sürecinde gösterdikleri duyarlılıktan dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür eden Yanılmaz, "AK Parti her zaman birliğin, beraberliğin, sevginin ve muhabbetin adresi olmuştur. Siverek ilçesindeki bu seçimlerde belediye meclis üyelerimizin gösterdiği birlik ve beraberlik AK Parti'nin birliğinin ve beraberliğinin bir göstergesi olmuştur. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siverek ilçemizdeki bu değişimi çok yakından takip etmiş, yine dün Ankara'da belediye başkan adayımızla birlikte görüşmeyi kabul etmiş ve uzun bir görüşme yaparak bundan sonra Siverek'te ve Şanlıurfa'da yapılması gereken yatırımları ve çalışmaları da orada birlikte irdelemiş olduk. İnanıyorum ki Ayşe Çakmak Hanım'ın Siverek'te yapacağı çalışmalar, belediyede yapacağı çalışmalar, aynı zamanda Siverek'e büyük yatırımların gelmesine vesile olacaktır." diye konuştu.

Toplantıya Gülpınar’ın yanı sıra; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’da katıldı.

Kaynak: MEDYAURFA

Editör: Haber Merkezi