Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Eyyüp Cenap Gülpınar Mikrofinans şubesi sosyal ve ekonomik hayata katılmalarına  olanak sağlayan Siverekli kadınlar için Mardin’e Kültür ve teknik gezisi düzenledi. 

Siverek Belediye başkanı Ayşe Çakmak'ın destekleriyle düzenlenen geziye katılan çoğu kadın Mardin’i ilk defa gördüklerini kendilerine böyle bir fırsatı sunan Belediye Başkanı ve Mikrofinans müdürüne teşekkür etti. 
Düzenlenen geziyle Kadınların iş temposundan uzak güzel bir gün geçirmelerini sağladıklarını belirten Eyyüp Cenap Gülpınar Mikrofinans Şube Müdürü Ramazan Açık, "gezi kapsamında Sultan şehmus türbesini ziyaret ederek Mardin antik Dara kenti ve civarında bulunan yer altı zindanlarını, Mor Gabriel  kilisesini, manevi bir havası ile Kasımiye medresesini ve Mardin’in tarih kokan sokaklarında gezdik. Kadınlarımızın güzel bir gün geçirmesinde katkısı bulunan Belediye Başkanımız Sayın Ayşe Çakmak'a teşekkür ediyorum'' dedi.

Mikrofinans. Şubesi 2008 yılında Siverekli Siyasetçi Merhum Eyyüp Cenap Gülpınar’ın girişimleriyle belli bir fon aktarılarak açılmış, ve yine, mütevelli heyetinin girişimleriyle Kamu yararı statüsü kazanılmış bir vakıf görevi görmektedir.

Şanlıurfa ve ilçelerinin Bayram Namazı Saatleri Şanlıurfa ve ilçelerinin Bayram Namazı Saatleri

Faaliyete bulunduğu 14 yıllık süreçte yaklaşık 2000 Bayana doğrudan gelir getirici destek sağlanmıştır.

Editör: Haber Merkezi