Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Korgeneral  Mustafa Kemal ALATAŞ Başkanlığında Karacadağ Gençlik Kültür ve Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Şanlıurfa Vakfı yönetim Kurulu üyesi olan Mustafa Gülpınar’ın çalışma Ofisinde toplandı.

ŞANVAK Yönetim Kurulu  bir araya gelerek toplantı gündeminde yer alan yapılması planlanan; kültür merkezi, tanıtım fuarı, vakıf kimlik kartı, satranç turnuvası, sağlık kurulu toplantısı ve gelecekte yapılacak projelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

ŞANVAK aylık rutin şekilde toplanarak Vakfın projeleri hakkında üyeleriyle istişare ve fikir alışverişinde bulunuyor.

ŞANVAN'TAN YAPILAN AÇIKLAMADA:

Yönetim Kurulu üyemiz Mustafa Gülpınar’ın davetleri üzerine ŞANVAK rutin aylık toplantısını Sayın Gülpınar’ın ofisinde gerçekleştirdi.

ŞANVAK Yönetim Kurulumuz bir araya gelerek toplantı gündeminde yer alan yapılması planlanan; kültür merkezi, tanıtım fuarı, vakıf kimlik kartı, satranç turnuvası, sağlık kurulu toplantısı ve gelecekte yapılacak projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunup, işlerin yol haritası belirlenmiştir.

Başkan Gülpınar'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı Başkan Gülpınar'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Ayrıca toplantıda hakkın rahmetine kavuşan Milletvekilimiz Cenap Gülpınar yad edilerek saygı ile anılmıştır.

Vakıf aylık rutin toplantısına ev sahipliği yapan Mustafa Gülpınar’a ŞANVAK Yönetim Kurulu olarak teşekkür eder iş ve aile hayatında başarılar dileriz.

Editör: Haber Merkezi