Fenerbahçe'ye transfer olan ve çocukluk hayalini gerçekleştiren yetenekli oyuncu Sadık Çiftpınar'ın çalışmaları başladı. Fenerbahçe'nin resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre transfer edilen oyuncunun savunma alanında görev yapacağı açıklandı. Çocukluk hayallerinin gerçekleştiğini söyleyen Çiftpınar artık Fenerbahçe formasını taşıyacak. Defansta rol olacak oyuncunun aynı zamanda orta saha içinde ciddi katkıları bağlanacak.

EVKUR YENİ MALATYASPOR GÖRÜŞME YAPILDI!


Futbolcunun bonservis bedeli karşılığında kulübe transferinin yapıldığı söylüyor. Sadık Çiftpınar sosyal medya hesabından da çocukluk hayali olduğunu kanıtlayan resimleri paylaştı. Formasını giyerek sevdikleriyle poz veren Çiftpınar artık on binlerce tarafından önüne çıkacak. Milyonlarca Fenerbahçe taraftarının takibine de giren oyuncunun performansını çok yakında yeşil sahalarda göreceğiz.

FENERBAHÇE'DE ERSUN YANAL TRANSFERLERİ BAŞLADI


Sarı lacivertli takımın transferleri artık Ersun Yanal eşliğinde olacak. Ersun Yanal yeni transfer döneminde çok ciddi çalışmalar yapacak ama transferlerinde kaderini belirleyecek. Fenerbahçe'de artık yeni bir yola giriliyor ve yeni sezonda çok daha farklı bir takım ile yeşil sahalara çıkılacak. Sadık Çiftpınar transferi yeni dönemin başlangıcı oldu.
Editör: Haber Merkezi