Karacadağ Gençlik Kültür ve Spor Derneği) Başkanı ve İş İnsanı Mustafa GÜLPINAR, Siverek Kaymakamı Musa Aydemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık bir saat süren görüşmede  Mustafa Gülpınar tarafından İlçede gerçekleştirilen gençliğe yönelik sportif ve kültürel faaliyetler ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Maddi olanağı kısıtlı ve madde kullanımı bataklığına sürüklenmiş gençlerin sportif ve kültürel faaliyetler vesilesiyle toplumsal hayata adapte olmaları şiarıyla Merkezi Şanlıurfa’da bulunan, İstanbul, Adıyaman,Kahta ve Siverek’te de şubeleri bulunan KAGES, son dönemlerde ulusal müsabakalarda elde ettiği derecelerle de adından çokça söz ettirdi. 

Ayrıca İş İnsanı Mustafa GÜLPINAR bölgede özellikle genç nüfusa hitap eden İstihdam konularındaki  çalışmaları ve güncel konular hakkında Kaymakam Musa Aydemir ile bir süre sohbet etti. 

Ramazan Bayramı Hutbesi yayınlandı Ramazan Bayramı Hutbesi yayınlandı

2008-2012 yılları arasında Türkiye’nin en genç Federasyon Başkanı olarak Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun adeta küllerinden doğmasına ve şahlanma dönemini yaşamasına da vesile olan Gülpınar’ın benzer organizasyonlar içinde olmaya devam edeceklerini her defasında vurgulamıştır.

Ziyaretin sonunda Siverek Kaymakamı Musa AYDEMİR özellikle ilçede böylesine başarılı yatırımların artmasını temenni ettiğini belirterek GÜLPINAR’a teşekkür etti.

Editör: Haber Urfa