Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunu coşkuyla kutladık Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunu coşkuyla kutladık

KAGES Başkanı Siverekli İş insanı Mustafa Gülpınar,  Siverek’te bir dizi temasta bulundu.

Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Meclis üyesi adayı İbrahim Halil Karavar’ın 
Seçim ofisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Mustafa Gülpınar’ı seçim bürosunda karşılayanlar arasında, YRP Belediye Meclis üyesi adayları Mehmet Ali Kırvar, Erman Bozkurt ve Siverek Belediyesi eki Başkan Yardımcısı Cumali Karavar’da yer aldı.

I M G 20240311 W A0015

Samimi ortamda bir saat süren görüşmede , seçim sürecinde ve sonrasında Siverek ilçesinde yapılacak ve yapılması düşünülen projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra ziyaretleri kapsamında Gülpınar, Gürakar eski belediye başkanı ve Yeniden  Refah Partisi Belediye Meclis üyesi adayı Recep Küçükçay’a  ait seçim bürosunu ziyaret etti.

Ziyarette YRP Meclis Üyesi adayı Ömer Hançer de bulundu. 

Yenişehir mahallesindeki seçim ofisinde gerçekleşen ziyarette mahalliler de bulundu. 

Gülpınar’ın  Siverek ilçesinde yaptığı İstihdam çalışmaları ve Gençlik Derneği projeleriyle taraflı tarafsız tüm Siverek kamuoyundan takdir aldığı biliniyor.
I M G 20240311 W A0016

Ziyaretleri kapsamında yoğun temasları devam eden Gülpınar, Siverek İlçesinde faaliyet gösteren Simya Koleji sahibi ve Siverek DEVA partisi eski İlçe Başkanı Murat Cuma Şirin’i ziyaret etti.

I M G 20240311 W A0013

Editör: Haber Urfa