Karacadağ Spor Kulübünün Milli Sporucu olan Yunus Emre Attar 4000 sporcu ve 609 kulübün katıldığı Şampiyonada 3.lük kürsüsünde kendine yer bularak büyük bir başarıya imza attı.

Siverek'te silahlı seçim kutlaması faciaya neden oluyordu! Siverek'te silahlı seçim kutlaması faciaya neden oluyordu!

Karacadağ Spor Kulübü Siverekli İş İnsanı Mustafa Gülpınar tarafından 2016 yılında kurulmuş; Maddi imkansızlıklardan dolayı spordan uzak kalan gençlerin sosyal kültürel faaliyetlerde bulunması amacıyla kurulmuş bir spor kulübüdür.

Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Kulübün Taekwondo Antrenörü Mustafa Kaçmaz; Şükürler olsun ki sabrın ve çalışmamızın meyvelerini almaya başladık. Bundan sonraki süreçte hedefimiz yeni başarılara imza atarak madalya kürsülerinde istikrarı sağlamak.

Kulübün bütün ihtiyaçlarıyla bizzat kendi ilgilenen Kulüp başkanımız Mustafa Gülpınar’a ayrı bir parantez açmak istiyorum; biz 9 ay önce bu gençlerle ilk antrenmanımıza başlarken bizleri ziyaret eden başkanımız daima bize olan güvenini ve yardımını asla esirgemedi bizde bu bilinçle başkanımıza söz vererek Karacadağ spor kulübü olarak Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi. 

HABERURFA.COM 

Editör: Haber Merkezi