Boğazına cisim kaçan öğrenciyi müdür kurtardı Boğazına cisim kaçan öğrenciyi müdür kurtardı

Olay, Kilis Okçular Mahallesi Selvili Medrese Sokak'ta meydana gelmişti. İddiaya göre, iki gün önce okuldan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan yabancı uyruklu 9 yaşındaki Gina Mercimek'i bulabilmek için geniş çaplı çalışma başlatılmış ve talihsiz kız, iple boynuna briket bağlanarak kuyuya atılmış halde ölü bulunmuştu.

AW864813_05

Küçük Gina, gözyaşları ile son yolcuğuna uğurlandı

Kuyuda ölü bulunan 9 yaşındaki Gina Mercimek'in cansız bedeni, Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi morgunda tamamlanan işlemlerinin Asri Mezarlık'ta kılınan cenaze namazının arından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı sonrası küçük kızın tabutu taşındığı esnada yakınları göz yaşı döktü.

2 zanlı gözaltına alındı, dosyaya gizlilik kararı verildi

Öte yandan kan donduran olayla ilgili sürdürülen geniş çaplı soruşturmanın ardından H.B. ve A.A. isimli 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

AW864813_01

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken konu ile ilgili Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada ise "Soruşturma çerçevesinde gizlilik kararı alınmış olup, soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımızca titizlikle ve özenle sürdürülmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Urfa