Ak Parti Hilvan 7. Olağan İlçe Kongresi AB uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ve  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Cevdet Yılmaz Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve çok sayıda partililerin katılmıyla başladı.

Ak Parti Hilvan 7. Olağan Kongresinde Konuşan Gülpınar’ın Konuşmasından Satırbaşları:

Öncelikle kongremize teşriflerinden dolayı bütün değerli dostlara şükranlarımı sunuyorum, Yeni bir dönemin başlangıcını Hilvan kongremizle açıyoruz. Öncelikle belirtmek isterim ki Hilvan’ın benim için Siverek’ten farkı yok. Bunun tezahürünü de şu an salonu dolduran değerli hazirundan görüyoruz.

Buradan belirtmek istiyorum azıcık kaybolan inancım Mustafa Cıdır kardeşimin seçilmesiyle beraber tekrar yeşerdi, inanıyorum ki Mustafa Kardeşim Ülkemizi 2023 hedeflerine emin adımlarla taşıyacak.

Genel Merkezden gelen kardeşlerim de burada, onlara buradan seslemek istiyorum ki genel merkezin desteğiyle Şanlıurfa’yı biz nasıl aldıysak öyle teslim edeceğiz, ama şahıslar önemli yöneticiler önemli idareciler önemli… Geçen seçimde söylediğim gibi “Allah bize emaneti Ehil ellere vermemizi emretti” bütün dünya üstümüze gelse de biz Allah’ın emrinden vazgeçecek değiliz. İsterse bütün dünya karşımıza dikilsin, Allah bir şeyi emrettiyse kıyamete kadar bu emir geçerlidir ve geçerli kalacaktır. Bizlerde kıyamete kadar bu emirleri uygulamak durumundayız. Evet “Emanet bugün ehil ellerde” ben buna canı gönülden inanıyorum. Belediyeyi zaten inşallah ehil ellere verdiniz, bugün de Hilvan İlçe Başkanlığını gözümüz kulağımız rahat şekilde Mustafa Cıdır kardeşime bırakacağız.

İnanıyoruz ki 2023 seçimlerinde sayın Cumhurbaşkanımıza yük olmadan bu işi götürmemiz lazım, biz sadece sayın Cumhurbaşkanımıza yük olarak bu işi yürütemeyiz, işte inanıyorum ki bu ekip yük alacak, inşallah bundan sonraki kadrolarda özellikle Urfa için, çünkü Urfa Peygamberler şehri Muhafazakârlar şehri, eğer Allah korusun Urfa yanlış ellere teslim olursa bunun vebalini ne bu dünyada ne Ahirette ödemeyiz.

Biz üzerimize düşeni yapmakla mükellefiz, çok güzel hizmetlerden bahsedildi belediye başkanımız Milletvekillerimiz, evet bu hizmetler şart ama bu hizmetler eskiyecek, yeni bir kadro gelecek, sizlerin çocukları, torunlarınız o ekipten yeni hizmetler isteyecek, belki o eski hizmetleri yapanlar hiç akla dahi gelmeyecek, onlar belki hatırlanmayacak, hepimiz bir gün eskiyeceğiz, bir gün eski milletvekili eski ilçe başkanı eski belediye başkanı olacağız ama yeniler bu bayrağı taşımakla mükellef… bizler bu bayrağı sağlam bir şekilde emin ve ehil nesillere devretmekle mükellefiz… 

Bu hizmetler evet çok güzel ama zahir mamur, İnşaallah batın harab olmaz. Zahiri çok güzel mamur yaptık, Ak Parti’nin bu konuda ki hizmetlerini hiç kimse reddedemez ve kabul etmek durumunda…

Bugün eski ve yeni Hilvan’ı karşılaştırdığınız da inanın Ak Parti belki Türkiye’de an fazla yatırım yaptığı yerlerden biri Şanlıurfa’dır. ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi