23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı'nın AK PARTİ'li adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya gelecekler. Tarihi yayın için herkes heyecanlı bekleyiş içerisinde. Türkiye'de yaklaşık 20 yıldır ilk kez bir seçim öncesinde iki aday karşılıklı olarak projelerini anlatıp, tartışacaklar. Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu canlı yayın hangi kanalda, saat kaçta?

BİNALİ YILDIRIM EKREM İMAMOĞLU CANLI YAYIN HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA? 
Binali Yıldırım ve CHP adayının İstanbul üzerine tartışacağı program aat 21'de canlı olarak yayınlanacak. Program tüm kanallara açık olacak.

CANLI YAYIN PROGRAMI NE ZAMAN? 
Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun karşı karşıya geleceği canlı yayın 16 Haziran Pazar akşamı gerçekleşecek.

PROGRAMIN İÇERİĞİ NASIL OLACAK?
Binali Yıldırım ve CHP adayının İstanbul üzerine tartışacağı programın formatı da açıklandı. Adaylara 15'er soru yöneltilecek. Soru yöneltilen aday 3 dakika süre içerisinde yanıt verecek. İki aday karşılıklı polemiğe girmeyecek. Saat 09.00'da başlayan programın reklam araları ile birlikte saat 00.00'da son bulması bekleniyor. 

Cumhur ittifakı adayı BİNALİ YILDIRIM Millet ittifakı adayı EKREM İMAMOĞLU'nun Canlı yayın programını buradan izleyebilirsiniz.. ↓  

Editör: Haber Merkezi