Fransa'da başlayan eylemlerin ilerleyişi hızla devam ediyor. Eylerim hız kazanması ve hükumete karşı oldukça sert bir darbe vurulması halkın korkulu dakikalar yaşamasına sebep oldu. Türkiye'de de benzer eylemler olmaması için çalışmalar yapan emniyet güçlerinin operasyonları devam ediyor. Sosyal medyada karşımıza çıkan haberlere göre Bursa'da yapılan bir operasyonda FETÖ terör örgütü evine şafak operasyonu yapıldı. Yapılan baskında çok sayıda terör örgütü mensubuna yönelik kitap ve evrakların yanında, sarı ve kırmızı yelekler bulundu.

GÖZALTINA ALINDIKLARINI NE YAPACAKLARINI ANLATMIŞLAR!


Evde ele geçirilen yelekler ve FETÖ örgütüne yönelik kitapların haricinde birçok yere gizlenmiş para bulundu. Sadece TL değil, avro ve doların bulunduğu da sosyal medyada karşımıza çıkan iddialar arasında yer alıyor. Ele geçirilen belgeler arasında FETÖ terör örgütü üyelerinin gözaltına alındıklarında yapılması gereken talimatların olduğu birçok dokümanın da olduğu söylendi. Emniyet güçlerinin çalışmaları devam ediyor ama bu operasyon sonucunda ülkemize karşı hain planların yapıldığını görmüş olduk.

FRANSA'DA YAŞANAN OLAYLARI TÜRKİYE'YE SOKACAKLAR


Fransa'da yaşanan sarı yelekli kişilerin yaptığı eylemler dünya basınında geniş yankı buluyordu. Demokrasinin çok iyi olduğu iddia edilen ülkelerde bu tarz eylemlerin yapılması halkı korkutmaya başlıyor. Fransa'da eylem yapan sarı yelekli eylemciler ise akaryakıt zamlarına, genel olarak her şeye zam gelmesine ve bu tür ekonomik sorunlar için sokağa çıkmışlardı. Bu konuda düzenleme gelmesine rağmen eylemlerini artıran ve artık şiddet dolu eylemler yaşatan sarı ve kırmızı yelekli eylemciler tarzı olayların Türkiye'de yaşanmaması için hem emniyet hem de istihbarat elemanlarının çalışmaları devam ediyor.
Editör: Haber Merkezi