Siverek'te silahlı seçim kutlaması faciaya neden oluyordu! Siverek'te silahlı seçim kutlaması faciaya neden oluyordu!

Türkiye'yi üzüntüye boğan olay sonrasında derin dondurucuda cansız bedeni şişmiş olarak bulunan 3 yaşındaki Lina’nın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı. Yapılan otopsi sonrasında minik Lina'nın cansız bedeni aileye teslim edildi. Cenazeyi almaya anne Melisa İlhan gelmezken, baba Abdurrahman Erbay, babaanne Sevim Erbay ve yakınları cenazeyi teslim aldı. Baba Abdurrahman Erbay güçlükle ayakta dururken kızının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.


‘VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRÜP, BOYNUNU KIRMIŞLAR’

Cenazesi dün gece saatlerinde Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan çocuğun otopsi işlemleri tamamlandı. Burada bulunan çocuğun babaannesi Sevim Erbay, gazetecilere, çocuğun vücudunda işkence izlerinin bulunduğunu belirtti.

“Çocuğun nasıl olduğunu bir görebilseniz dünya ayağa kalkar.” diyen Erbay, torununun işkence edilip öldürüldüğünü söyledi.

Torununun ölümüne sebep olanların en ağır cezayla yargılanması gerektiğini anlatan Erbay, “Çocuğumun bütün vücudunda sigara izleri var. Vücudunun her yeri yanmış. Çocuğum şişmiş, boynunu kırmışlar. 10 aydır bana göstermediler çocuğumu. Çocuğumun cesedi 2 aydan fazladır o derin dondurucuda duruyormuş. Darbetmişler. Sigara basmışlar vücuduna. O çocuk aç olarak ölmüş. Annesi, Gamze, Kiraz, Mehmet hepsi bu işin içerisinde” diye konuştu.

Öte yandan Lina Nazlı Erbay’ın cansız bedeninin yarın anne ve babasına teslim edileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Haber Merkezi