Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Bayern Münih’i konuk eden Galatasaray, ilk yarıda mükemmele yakın bir oyun oynadığı maçın ikinci yarısında gelen gollere engel olamayınca sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Bir Fenerbahçeli Taraftar İcardi'in Sınır Dışı Edilmesi için şikayette Bulundu Bir Fenerbahçeli Taraftar İcardi'in Sınır Dışı Edilmesi için şikayette Bulundu

İlk düdükten itibaren Bayern Münih’i kendi sahasına hapseden Galatasaray, müthiş bir ön alan presiyle rakibini etkisiz kıldı. Ancak ilk atağında Kingsley Coman ile golü bulan Bayern Münih, 8. dakikada skoru 1-0 yaptı. Yediği gole rağmen oyundan kopmayan Galatasraay, 30. dakikada Mauro Icardi’nin panenka penaltısıyla durumu 1-1’e getirdi.

20231024_223923

İlk yarıda Bayern kalesine 16 şut çeken Galatasaray, kalesinde sadece 3 şut gördü. İkinci yarıya da aynı tempoya başlamak isteyen sarı kırmızılılar, yakaladıkları pozisyonları bir türlü gole çeviremedi. Dakikalar ilerledikçe Galatasaray oyundan düştü ve Bayern’in yıldızları sahneye çıktı. Önce 73’te Harry Kane, ardından 79’da Jamal Musiala’nın golleriyle Bayern skoru 3-1 yaptı ve Alman temsilcisi ölüp ölüp dirildiği İstanbul deplasmanından galibiyetle ayrıldı.

Editör: Haber Urfa