CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, CHP Birecik İlçe Başkanı Sakıp Yaşar, il ve ilçe yöneticileri ile Birecik’te uzun yıllardır süren anca hala bitirilemeyen Mezra Göleti şantiyesinde yetkililere çağrıda bulundu. CHP İl Başkanı Karadağ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


“ÇİFTÇİNİN MAĞDURİYETİ GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR”
“Birecik’te yaklaşık 10 yıl önce Devlet Su İşleri tarafından inşasına başlanan ve bir türlü faaliyete geçirilemeyen 'Mezra Göleti', bölgedeki çiftçi vatandaşlarımızı isyan ettiriyor. Özellikle fıstık, zeytin ve sebze üretiminin yoğun olduğu bu alanda yaşanan mağduriyet gün geçtikçe artıyor”

 
“BİRECİK HALKI İÇİN ÖNEMLİ BİR PROJE”
“Birecik’te bulunan Mezra Göleti bitirildiği taktirde 15 bin dönüme yakın arazinin sulanması da öngörülüyor. Bu, Birecik halkı için gerçekten çok önemli bir proje ve bu projenin bir an önce tamamlanması gerekiyor. Biz de bu gecikmenin giderilmesi ve projenin acilen bitmesi için CHP il ve ilçe yönetimleri olarak Mezar Göleti şantiyesindeyiz. Devlet Su İşleri’nin bir an önce göleti bitirerek, suyun Birecik halkına verilmesi konusunda aceleci olması çağrısında bulunuyoruz. Biz de Mezra Göletindeki gelişmelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

Boğazına cisim kaçan öğrenciyi müdür kurtardı Boğazına cisim kaçan öğrenciyi müdür kurtardı
Editör: Haber Merkezi